Azért kukultál meg annyira?
Én meg (hálátlanul) arra asszociáltam, hogy le vagyunk...
Szóval fekvőbeteg vagy? Mert akkor lesz túrám vasárnapra is! Sőt túrát hirdetek, Várpalota - Öskü vonalaon....
És milyen virágot szeretsz? Szegfü, Kirzantém? Egyáltalán a halálodon vagy, vagy csak úgy fetrengsz egy kicsit? Mertha csak fetrengsz, virág lefújva! Inkább benzint viszek ajándéba! Több hasznát veheted még!
(3 hét) akkor elviszem átnézetni.
Lehet, hogy csak az élő zene eredményezi
A lényege az, hogy az olaj a szelepsornál rendesen végig megy-e az utolsó hengerig és nincs-e valami kis méretű tömülés.Ez okozhatja a hidegen "szelephangot" is mivel a hideg sűrű olaj nem jut el rendesen a kenendő helyekre és hígabb meleg formában már ott van.Sok gondot okozhat.A dugulást okozhatja a paszta bekerülése a szelepfedél alá.Ennyit akartam csak mondani.
Ha jól beszippantok a karbikhoz van benzinszag, a kipuból meg cseppen a kondenzvíz, ha arra gondoltál.
Járogatott ott nekem három hengerrel. Ja, és szikra van mindenhol. Egy szinkron biztosan ráférne, az már fix. Pedig mikor vettem, mondtam, hogy csinálják meg azt is. Ezek szerint átb....tak.
Most így betegen ezt nem is értem!
Azt hiszem belebetegedtem, hogy nem motorozhatok.5 évente kapok el valamit és ez most még csak a 4. volt.
Ott voltál a boltban amikor vettem az inget?
Vagy milyen iget? Vagy mi is vagyon mostan? Nem is értem! Vagy mégis?
Pedig nagyon érintett vagy Te is!
A mondat NEKED és RÓLAD szólt.
Kaptál egy inget! ! !
És nem a hozzá NEM értésedről! ! !
Minden hang külön, pontosan hallatszik!
Persze ilyenkor fehér kötényt és fityulát kell viselni.
A beáramlo üzemanyag mennyiségének eltérése is okozhatja.Nincs "áthűtése" a balos hengernek.De az olajzásnál is lehet probléma.Nincs véletlenül a szelepfedélnél gumitömítés (paszta) a gyári kipótolására? Igen kicsi darabka bekerülése elég nagy gondokat okozhat az olajzásnál.Elvileg a feljövő jobb oldalon van (az én típusúmnál) és lehet, hogy nem kerül át a balos hengeredhez ? Ezek csak feltételezések, illetve kérdések, ha úgy gondolod ránézel.
Ez nem így van! Akkor nem ajánlanám!
Elárulom, hogy amikor belőtte, már akkor beszéltük, hogy majd a jobb idők beáltával lehetséges egy finomítás.Olyan hideg volt akkor, hogy jégen mentem át Hajmáskérre amikor is a max sebességem egyenesben sem volt több 40-nél.Nem lehetett a motort úgy üzemi hőfokra hozni mint a +15-20- ban.
Mi lett volna ha 40-50€-ért ütöm?
24€ !
Hát ezt sem értem!