Sikerült találnom egy kárpitost, aki a veszprémi rendőrök sisakjait is javítja (bukó, roham) .Ő lesz a problémámra a megoldás.Bukó projekt lefújva.
.A Nolannal teljesen meg vagyok elégedve
, csak maszk nélkűl hosszú távon igen kényelmetlen a keménysége és a lötyögése miatt.Használtan vettem és már én is a második hosszú szezont nyomom benne.Zsanérok, plexi teljesen jó de valami megoldást kellene találnom. Felvettem a kapcsolatot most három hírdetővel is .Nolan N101, AGV Gt open és GREX nyithatós.Természetesen mindegyik pesti eladó, de a hétvégén úgy is ott leszünk, így talán egy-egy találkozót össze is tudunk hozni.Ha csak nem alkalmi vétel valamelyik, akkor még várok.
, na jó csalok ám, magyar honból való laptoppal tolom )
de kemény vagyok
Első hozzászólásom alkalmával szeretnék köszönteni mindenkit, aki e fórum tevékeny résztvevője és azt is, aki csak otthon passzívan olvasgatja.
Már jó ideje olvasgatom a fórumot nagy segítségemre volt a mostani gépem kiválasztásában és a vizsgára való felkészítésben egyaránt.
Az idén már 2000km. van mögöttem az új géppel és szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat és kérdeznék is tőletek néhány dolgot.
A XJ600-as megfelelt az elvárásaimnak teljesítményben és minőségben is, de van néhány bosszantó apróság, ami nem hagy nyugodni, az olajfogyasztás kérdése az egyik.
Normál használat mellet értsd a KRESZ szabályainak betartása mellet, szinte nem tapasztalok olajfogyást, de extrém körülmények között pálya, hegyi túra bizony gyorsan eltűnik 3-4dl olaj. Vajon normális ez?
A másik probléma a kormányszitálás, tudom már rengeteget, foglalkoztatok ezzel a kérdéssel, de átnéztem a csapágyakat semmi rendellenes lógást nem tapasztaltam, és ami még érdekesebbé teszi a problémát, hogy csak kis sebességnél jelentkezik 30-60km/ó 80 fölött atom stabil a masina. Van valakinek ötlete?