Nem hiszem hogy az xj-nek sokkal több lenne a kopás. Viszont amin elgondolkoztam hogy nem e a dobozok illetve doboztartók a bűnösek. Dobozzal sokkal jobban erőteljesebben mozog az eleje mint nélküle. Holnap ha lessz lelki erőm leveszem a tartót és kipróbálom nélküle.
Kirúgva 0-ba direkte még nem igen próbáltam.
Viszont egykézzel nagyon stabilan viselkedik még kanyarban is. Ha viszont teljesen elengedett kéznél szitál be abban még én sem látok igazán kivetni valót.
). Vasárnap átmotoroztunk, Plitvice-ra. Gyönyörü, érdemes megnézni, ha már kint van az ember. Délután indultunk haza. Zágrábig eldugott kis utakon, aztán autópálya hazáig. Hazafelé már mindenki inkább a saját tempójában. Rövid volt a nyaralás, pihenni nem sokat tudtam, de olyan helyeken motoroztam, amiket eddig csak képeslapon láttam! Gyönyörű ország.
Még zavarba is estem ettől az üzenettől!Köszönöm szépen a segítő szándékot.Holnap beszélek itt helyben a kárpitozós hölggyel és ha esetleg nem tetszene a dolog, akkor (nyílván nem ingyen!) elfogadom a segítséged tisztelettel.
)a régi szép időkben amikor nem volt pénzem uj bukóra vettem egy agyonhasználtat fillérekért és kicseréltem a belsejét.Ja és nem mellesleg óccsón megszámitom(ingyen).
értem, én elcserélném vele, bár a szelepeknek lesz nagy melege....
A szitálás valószínűleg nem csapágy, nem forgó tömeg miatt alakul ki, mivel a forgótömeg gátolja a szitálást a giroszkóp hatás miatt!
eladó