ugyanis jogosítvány nélkül vezettem (az okmányirodás A4-essel)
/
De lehet hogy a Nordkappra megyek,
vagy az Uralba kanyarogni
Még a kezdődő vállasodás is e-tünte. Nem volt 2 km egyenes egyben.
, ezért inkább a rázkódásra? gyanakszom.
Nem mentem vissza megkeresni.
Pont ma gondolam rá, hogy légi riadót fújok és megcsörgetlek.Nem tudtam, hogy most pattantok le Kroátokhoz.Örülök, hogy rendben megérkeztetek!
Érdemes ezek szerint az egérutakat kipróbálni.Szemfülesek voltatok és jól sült el.Akkor most lehet pihenni a pihenést.
Szóval szarrááztunk, meg elvitte a sátrat a szél, de az út, az kiváló volt! Ugyebár motorozni mentünk.
A kint töltött 4 napból 2 használhatatlan volt. Viszont hazafelé messzemenőkig kerültük az autópályákat, és láss csodát az egész út leg élményesebb része volt a Senj-ből Karlovác-ig és Zágráb-tól a határig vezető régi út!
Gyönyörűen feljavítva, és ÜRES! Fél percenként egy tütü! Kiváló aszfaltminőség, és lényegesen hűvösebb van mint a pályán, a gyönyörű erdők miatt. Szinte végig a pálya mellett visz, úgyhogy ha meguntukvolna, akármelyik pillanatban felléphettünk volna rá, de inkább páholyból néztük a gyogyót. A határ előtt elköltöttük maradék Kunánkat (35) életem legfinomabb tengeri herkentyűs pizzájára valami Qattro nevü helyen Trinavo? ban.
Elő is tünt a kétféle gumi minőség határa!
(A majré is csökkenget) Motor hibátlanul teljesített. Vitte a pakkokat pályán 130-160-is. (Azt nem szerettem, mert a dilibogyósok nagyon tülexenek, főleg itthon) Kb 5 óra alatt értünk le pályán Szfvár-Senj be, de haza 6-7 kellett. Nem bántam meg! Nagyon jó volt!
Örülök, hogy jól sikerült az utatok, pihenésetek és rendben megérkeztetek!Ha kb tudjátok, hogy Nektek melyik szeptemberi hétvégi nap felel meg akkor majd kűld el légyszíves.Megpróbáljuk úgy összehozni, hogy minél többen ott lehessünk.
.Hát furcsa emberek ezek a görögök meg a túrista se kutya ugyanis rengeteg a motoros de SENKI nem használ semilyen védőöltözéket bukósisakot pedig csak egy két átutazón látni.Furcsa volt a hajabusás a szerpentinen bukó nélkül rövidnadrágban
.
.
Persze, ha letisztul, akkor a tényeket itt is közzé teszem.
Már vártam, hogy mikor írod első élményed a mocival.
Gratula az első utadhoz, sok ezer legyen még.