, és nagyon örülök.
Tudom én is milyen egy második vizsga, talán ezért is maradt meg bennem annyira, sőt ma 9 előtt nem sokkal eszembe is jutottál,
(kamion rakodás közben) hogy kb. most van a nagy pillanat. Sok ezer balesetmentes km-t.
Tankolás és húzás.......................a tengerhez mi?
GRATULÁLOK!
Sok-Sok balesetmentes gurulást!
Kíváncsi vagyok azért, mégis mennyiből jött volna ki ha külföldről szerzem be.
(ezt vedd gratnak!) Ugyes vagy! De aztan mos'ma' mutasd meg a garazsszomszedoknak, hogy nem kell a zoldiket felteni
Akkor most irjak neki ismet? Vagy keressem tovabb? Kerdezzek masikat?
) amúgy sem szokták megbüntetni
Tudtam én hogy sikerülni fog! Sok baleset mentes kilómétert a továbbiakban!
Lehet, hogy elírtad egy nullával az árakat, vagy nem is akarod igazán eladni... Ezt is megérteném amúgy.
Aztán úgyláccik valami elszabadolt koszhadék, (esetleg benzincsap membrándarab
) került arrafelé. No olaj csilivili,
bár nem annyira mint előző, mert akkor mindent szétszedtem, és fia csepp régi nem maradt benne, mostmeg a régi mindent azonnal megszínezett..
(ugye az olajhűtőben sok marad..) Mostmár csak a fékpofa lesz cserélve valami EBC utcai harcosra, majd ha körömégés körüli lesz a helyzet.
Azért az meglepő (és mulatságos), hogy mennyire lazán nyomta le ezt a 7000-et és úgy tűnik, hogy egyre jobb lesz, mint a vadalma.
Milyen olajat teszel bele?
Már én is nézegettem korábban az a nagy vizi biz-bazt de olyan mint az Ópusztaszer.Mindíg van valami más
Az egy külön világ.
Aztán tegnap menetközben észrevettem, hogy az alapjárat nem esik 2000! alá.
Mondom biztos beszorult valami a szivatóüléke alá. Hát ráhúztam, úgy 100-nál és vissza. Elmúlott, sőt az alapjáratom is visszatért, de annyira nem örülök a dolognak.
Mintha kosz lenne a karburátorban.
Ma lesz a nagy olajcsere nap.... Horvát előtt...
Most aztán vigyázz az utakon! Mindenki RÁD FOG VADÁSZNI!