(Kösz az infót!)
) tehat:
Vannak e ár eltérések, és korlátozások a megszerzésében?
(A fiam is ácsingózik...
)
), ott 2000HUF/óra(45perc) a vezetés , akár a sajátoddal mész, akár az iskoláéval... (júliustól ezt is emelték, az utánunk érkezőknek már 2400HUF/óra)
nem számolom, akkor normál esetben kijön a mutatvány: 74500HUF-ból
, bár részleteket még nem tudok)
Igazából ahogy a telefonban is mondtam ez már nem fér bele a keretbe.Épp egy lakásfelújítás kellős közepén vagyok és mondhatni fillérre ki van számolva a pénzem.A történet röviden:volt egy robogóm és egy mocim mindkettőt eladtam és ezek árából plussz még egy kicsiből vennék gépet.Így jön ki az általam említett 400-500 ezer forint.A Te géped ennél jóval többet ér.Azért köszönöm hogy felhívtál rendes tőled!
Az az igazság, hogy eladnám a dühöngő kis xj-met. Megválok Tőle, mert más kategóriára cserélem. Családi tulajdonban van egy számomra és felmenőm számára eszmei értékkel bíró kéthengerű-kétkerekű, amit valakinek meg kéne lovagolni... Aki ismer olyat, akinek ilyen moci kell, az szóljon neki! Kitűnő állapotban van. Vigyáztam rá, mert az első nagymotorom a prüntyögős eMZ óta.
De azért úgy látom 500 körül egész jó állapotú gépet is ki lehet fogni.
) benéztem, hogy lenne e valami hozzá. Ezeket találtam: link (néha sajna nem müxenek a linkek...)
)
Tehát utast csak 2 év forgalomban eltöltött idő után szállíthat a motoros.
Az nincs meghatározva, hogy a 2évet milyen járművel vezette az illető.
Tehát ha van 2 éve "B" jogsija, vagy A korlátozottja a delikvensnek, akkor bátran vihet utast, már ha mer ...