Akkor mégse egy egyedi dolog, hogy az XJ kanyarra is jó! A váltó meg pontról pontra azonosan rakoncátlankodik. (Közé kapcsolás, nehéz nulla, kemény váltás) Sok ezekből a hozzá nem értés miatt van...
Szandálban nagyobbat kell húznom mint csizmában, ezért nyáron a kart pár milcsivel lejebb eresztem. Viszont Őszfelé felhúzom, mert akkor meg alászorulhat a csizmás lábam.
)
És főleg ennyiért!
Magas fordulatszám mellett(8-9) hajlamos két sebesség közé beugrani a váltó, ezzel már én is találkoztam. Egyesbe csak elinduláskor szoktam lepakolni ha csak egy kicsit is gurul akkor 2ből szépen húz. Ha meg kicsit nehezen veszi be az 1 est, kis csajozós gázfröccs
)
Úgy nézem, hogy Neked már elvonási tüneteid voltak. A szerelem rí le az írásodról, ami pozitív.
Lehet, hogy a labamban van a hiba, de bizony neha nehez berugdosni 1-be (ha nem pakolom vissza idoben, lassulas kozben, es megallok), neha igencsak keresni kell az urest, es elofordult, hogy mikor gyorsan pakolgattam fel, fokozat koze valtottam.
(ok, csak egyszer, de azert meglepeteskent ert)
Csak egy ötlet. IMO kollega még a szezon elején cserélte az indexeit.Nem tudom, hogy van-e neki a régebbi garnitúrából, de lehet, hogy érdemes rácsörögni.Úgy is jönnek szalonnázni így le is tudná hozni, ha van neki egy pár.
Mámorító! Tegnap délután elhozhattam a bukóm belsejét a kárpitostól.Egyedi designével és jobb komforttal gazadagodott.A belső rész ki és beszerelését, viszont csak az ellenségeimnek ajánlom.
A feleségem szerint a végére bele is fehéredtem.Mai tesztem szerint viszont mindent megért.
. Köszi az infókat.
, viszont -12 fokban volt már rá példa, de akkor rá is fagyott és felhajtott plexivel voltam kénytelen menni.
Ha e mellett döntenél akkor passzentos darabot válassz mert egy picit tágulni fog (mint a legtöbb bukó általában). Idén piacra dobták az IS-16-ot, kedvezőbb az ára a polycarbonát héjszerkezet miatt.
Igazabol nem szoktam mergelodni. Szerintem minden jarmunek megvan a maga technikaja, azt megtanulod es kesz. Pl volt egy skodam, aminek voltak kinyomocsapagy gondjai. Meg kellett tanulni, hogy mikor halovanyan gurul az auto, be kell tolni 1be, aztan vissza uresbe, es onnantol allo helyzetben is veszi az 1est, amugy lehetetlen volt betenni. Megszoktam, es sosem okozott gondot. De eletemben nem gondoltam, hogy egyszer megszokom, hogy bal kezem pihen a valtokaron
Az embernek rutinszeruen kialakul a "kello" technika
Amugy en ezt az egyes kerdest egy icipici kuplunkfeleresztessel szoktam megoldani! Ha all a motor, erzem, hogy nem megy be (eleinte nem ereztem, de mar tudom, hogy mikor van benne, es mikor nem)
Ekkor pici (nagyon halovany) kuplunkkar ki, es ugy klaggyan be az egy mintha a doxa gyartotta volna