Hiába öltöztem gyorsan mint állat, lemaradtam róla,
de legalább azt láttam, ahogy visszajön a sok gépezet. Rengetegen voltak.
Szerencsére nem a féltett xj-met vitték el, hanem a 125-ös Hondát, amit tesómnak kölcsönadtam. Most fizethet nekem, mint a katonatiszt.
Kicsit bosszantó ! Legalább más tanuljon belőle !
Persze, hogy én mentem oda...nwm kényszerített senki.
), mert egyántalán motorozik, nem? Mert ha nem ülsz rá nem lehet bajod..... hülye nézzőpont, ne haragudj.
Másodikként, hogy tag legyél, stoppiezni kéne egy szimpla tárcsás xj-vel két személlyel.
Ha mindez megy, üdv a közösségünkben.
) kérem szerény (és nagymotoron igen mérsékelten tapasztalt) személyem felvételét a tagságba. Természetesen hajlandó vagyok alávetni magam a komoly közösségekre jellemző belépési próbatételeknek (úgymint tűszelep döfés a köröm alá, dadogó motorhang utánzása hasbeszéléssel, egykerekezés csak az elsőn Delhiig és vissza stb.
csak nehogy megint pofáraesés legyen a vége
Köszi a helyreigazítást! Igazából én is csak azért kérdeztem, mert a totalbike-on a népitéletekben egy páran írták, hogy ha ki van cserélve sűrűbbre az olaj, akkor erősebb fékezéskor nem bukik előre annyira a motor eleje. Csak olyanról nem olvastam még, aki tényleg kicserélte, és lett volna belőle valami haszna.
A moci 520.000-be került, annyi hiánya van, hogy hátsó gumit kell rá vennem. Itt meg is kérdezném, hogy Ti milyen konkrét típust használtok? Gyárilag ezen 130 széles van hátul, ha már cserélem, érdemes rá 140-eset venni, vagy teljesen felesleges? Még azt szeretném kérdezni, hogy valaki kicseréltette-e már az első villákban az olajat sűrűbbre, hogy ne bólogasson fékezéskor, mint egy csacsi
? Mégegyszer köszi a fogadtatást!
Köszönöm a segitséget de találtam egy tükröt. Louis-os tükör. Bázismotor.hu oldalon leltem rá. 3140HUF. nem tudom mit fog müvelni mert csak tegnap raktam fel és még nem teszteltem le. Jóval könnyebb mint az eredeti ugyhogy lehet hogy rezegni fog. Majd beszámolok a fejleményekröl
87