Hát olyan 2-3 körül úgy gondolom,de van saját fórumuk.Pénteken nézz rá de még kérdezősködöm addig
El fent van a tükör?
és csak itthon árulták el, hogy lábújhegyen kell motorozni a bevállalós kanyarokban
ugye nem is volt olyan nehéz,mész jön a kanyar azt ledöntöd,karcol azt mérgelödsz hogy megint esztergáltathatsz koptatokat a lábtartora,mindenesetre baszottul bánt hogy nem tudtam ott lenni és kipróbálni azt a kib@szott tounot szét gyilkoltam volna az tuti, megint kitiltottak volna mint egyszer a YAMAHA nyilt napon
.
milyen telepátia van köztünk ,pont most akkartam neked írni
,kedden ,szerdán is vizsgázik,és PÉNTEKEN LESZ A NAGY NAP,A NYELVIZSGA! JAJAJ!
Adok egy kis helyzet jelentést, mi volt mi történt.
Aztán meglássuk mi lesz!
),elmentem az aunerbe és vettem egy Renthal alu kormányt az nagyon bika, töb perecet is simán tulélt,és nem enduró kormány volt hanem sima, gyárt a Renthal utcai emelkedésűt is
holnap pilot race előre :D
ma meg volt egy kis szlovákia túra... ledobtam ugyanis a szar szivacs markolatot frenky meg chris látta ja meg hangya is. na szal vettem sárga fekete progripet... és gondoltam kipróbálom. egy tank benya bánta, de én nem
egyébként tavalgy suzi napon eleinte felvezető nélkül lehetett menni, aztán vmi gyógyegér szviftes papper
kölcsönzött egy rucit és rápattant egy 1000-es gixxerre majd egy kör alatt 3X! dobta el ezekután ott is volt felvezetés. nem éppen majrécsík eltüntetős tempóban.