!
)
Sajnos picit elmosódott a kép, de úgy érzem a lényeg érzékelhető...
vagy az utazást nem számolod bele
ha nagyon tökös gyerek vagy akkor is min 3 éjszakát kell pihenned hazafelé,napi 800km rel számolva ami elég cudar persze lehet hogy én vagyok tul töketlen és te simán lenyomod
Majd lejebb allitom es megnezem ugy.De szeintem ugy jobb lesz.Amugy kettot kuldtek azert az arert amit mutattam(aszem 8 font)+ket kek szinu park.
nem surunk megyek,de hatarozottan jol esett.
Remelem minden jol megy.Mar varom.Biztos szarra ulom a seggem.Majd viszek kisparnat
nagyon sajnálak,tudom ez nem vigasztal!
és meddíg?
) a seggét meg szeretném csinálni. Eltünteni a sárhányót, meg valami hátsó búrát...
szal arról is jöhet majd valami kép ha meglesz.
Azert a kis fos egoet nem szedem ki a lampa fejet.Most keszulok venni olajat,feher hatso lampaburat,egokeszletet (hazautra).A xenont meg mindig nem lattam
Mire befejezem a melot lusta vagyok elgyalogolni a mocihoz.Majd vasanap.
60% kellett volna a sikerhez
... nem részletezem. egy tuti idén már nem kapok diplomát...
Szegény most 2 hétig kb mert pontosan nem emléxem neki mikor lesz, de tanulhat mint a gép.
Nem baj, bíztasd, most már csak azértis meg fogja csinálni!
Ha már nekem betettek az angollal.
Hogy ki lesz nagyobb kakiban, Ő vagy te, azt nem tom.
De egy tuti, ha rendfesen megmotoroztat a hayán, respect neked, így elsőre!
ilyen a foldon nincs
Nem mintha kiegett volna,csak a xenonhoz kaptam kek parklampat,es akkor nezegettem ,hogy lehetne kicserelni.A manualban csak annyit irt hogy vegyem ki a lampat es alulrol csak csereljem ki.Hat a fa..om szedje le az egesz mindenseget.Amugy ma csinaltam egy kis takaritast,meg kuplunk bowden olajozas.Lekaptam a kiemelo szerkezet fedelet is ,kicsit bezsiroztam a csuklot,eddig csak olajoztam(nem volt zsirom).Nem szeretnem hogy megint megszoruljon(2 bowden szakadas).Bar azota van egy tartalek bowden az ules alatt
Mi is így csináljuk, de a bt020 nem annyira toleráns mint a supercorsa