velem is
konyorogtem en mar minden szar miatt
Azt meg inkabb csajjal.Ja a volt szerelmemet mar ugy megedzettem,hogy mar hangrol felismeri a v2-ot,meg a sor 4-et
a busa a kedvence
tehat osszekovacsolodtunk
A jovoben is hasonlora torekszem
az uj lannyal
Ismet talaltam nagyon szep kisforgalmu utat gyonyoru kilatassal.Bar neha nem nagyon volt idom nezelodni
Termeszetesen lassan mentem,de azt mondta legkozelebb mehet gyorsabban is.Meg nem tudja hogy mekkora hibat kovetett el ezzel a kijelentessel
De legalabb gumi volt nalad
(mögém ált 2motoros zsaru a lámpánál,és kiszurták)
csak most a forumon
ezt akkor majd a műszakiztatónak és a rendőrnek is mondani fogom ha kifogsolni merné a gummám!
megértem... én sem nagyon szeretnék tanulásról hallani a nyáron ki szeretném pihenni magam. mert ha felveszek az rtf re gőzerővel hajtok a hadnagyi cím fele.
nem folyok bele! majd lesz valami!
már halladás azt mondta ha végez a vizsgákkal fog veled dumcsizni!
on faliújság.
legalább abból is egy felsőt! már mint nyelv szint és nem top ra gondoltam. vagy valami ruhanemüre.
akkor tegyük fel a faliújságra!
ha végeztettek ,ünnepelünk úgye?
úgy-hogy nem tudom még milesz a jövöben,de az bíztos,vagy csak remélem?
hogy nem sokára idegenvezetői szakmenedzser lesz!
Chris a gumik fórumon pont van egy kép a kopás jelzőről(Az a kis dudor a profil közepén ez pont 1 szar gumi
A csuszasgatlo tenyleg fasza,bar en csak a haver motorjan teszteltem ,mint utas.
Meg nem szereztem be.Amig nincs panasz
Most a feher lampabura a terv (hatra)
Tegnap kaptam katalogust.Erdemes szetnezni.
http://www.mandp.co.uk/
A netes oldal sem rossz,de a katalogus atlathatobb.Viszont ha van konkret elkepzeles egy kis csinositasra az itt van