olvastam ,hogy s mint vagy! hát ! látom te se valami fényessen,
), de motorral más. Ott nekem ami "kényelmes az 120Km/h mert egem csapdos a szél, bár itt még egyenesen ülök. Ha emelem a tempót akkor már mindegy mert fekszek
,
,de akkor szint megállíthatatlan vagyok... 2 hete voltam ugye egy túrán amit említettem korábban és nekem egy a tank 405Km-re volt elég átlag 120-130-al. Asszem ez kurva jó fogyasztás. De a héten ill múlthéten megnéztem, hogy mit tart gyorsabb tempónál ami azt jelentette, hogy helyenként 250km/h (bár még ment volna csak mindíg közbejött valami), cibálva a gáz félig egykeréken pörgetve... 210-220km-t tudtam elmenni. Ami ha az arányokat vesszük elég jó szerintem.
. Én a trafi dolgot, meg úgy oldottam meg hogy kicsit hajlított rendszám van mikor nagyon és mivel van egy 9-es a táblámon egy darab szigszallag és hoppááá 8-as lett belölle.
egyik szemem sir a masik nevet.
Azonban szomorúan látom azt a tényt, nem sok minden történt azóta mióta nem jártam itt. Nah jó tudom motorok meg a nők az elsők, de azééé pár üzi a haveroknak sem elhanyagolható.
Továbbá volt szerencsém személyiség tesztek és inteligencia tesztek után egy pszhichomóókussal beszélgetni, aki megállapította, hogy nem vagyok elmebeteg, és beszámíthatatlan. Így mivel minden okés volt azt kaptam, hogy alkalmas vagyok. Egy lépcső van vissza, a tanulmányi átlag, amit majd juniusban tudok meg éretségik után, hogy felvettek e vagy sem.
Addíg is kitartás, jó kép nézegetést és sok sikert a hozzám hasonló végzősöknek!
Na azért remélem valakinek sikerül egy kicsit gurulni és élvezkedni.
Zsuu... igen olvastam, de ha most már sikerült akkor no gond. nekem is hétfőn lesz a mindent eldöntő vizsga, ha az meglesz már sokkal könnyebb lesz a védés. de valójában csak azért mert ott nem lesz az a tanár aki itt van sajnos...
a szakdolimat elfogadták, 4es értékelést ajánlottak meg. vagyis védésre bocsátható.