· 2019. április 28. 7

Újabb pályanapokat szervez a rendőrség

Parkolóból a pályára

Duplán nyertek azok, akik szombaton próbára tették magukat a székesfehérvári bójázáson, ugyanis legközelebb már a Hungaroringen hasznosíthatják a tanultakat.
Az elmúlt hétvégén Székesfehérváron tartották a Fejér megyei rendőrök - a megyei Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen - azt a baleset-megelőzési napot, amely célirányosan a nagymotorral közlekedőknek szólt. Szakképzett oktatókkal közösen mutattak és tanítottak be olyan vezetéstechnikai gyakorlatokat, amelyek a mindennapi közlekedésben hasznosak lehetnek és elősegíthetik a biztonságos közlekedést, emellett hozzájárulnak, hogy a pilóták jobban élvezzék a motorozást:
A változékony idő sem szegte kedvét a motorosoknak
Ráadásul ajándékkal is készültek a jelentkezőknek: akik regisztráltak és próbára tették magukat a pályán, azok automatikusan kaptak egy-egy kupont, amivel díjmentesen részt vehetnek a szintén rendőrség által szervezett pályanapon a Hungaroringen. Ha legközelebb Te is csatlakoznál, azt javasoljuk, kövesd a Motoros Baleset-megelőzés Facebook-oldalát, ahol rendszeresen jelentkeznek a kétkerekűeknek szervezett, ingyenes nyílt napokkal.