· 2020. november 11. 8

BMW CE 04

Száguldó divatcikk?

Szinte már gyártásra kész a márka városi elektromos motorja, a CE 04. Egyértelműen az volt a cél, hogy az új járgány egyszerre legyen közlekedési és kommunikációs eszköz.
A BMW Motorrad a #NEXTGen 2020-on mutatja be a Concept Link szériaközeli változatát, mely a CE 04 nevet viseli. A felhasználók analóg és digitális világát összekapcsoló BMW Motorrad Definition CE 04 a városi-elővárosi ingázók számára egyszerre jelent közlekedési és kommunikációs eszközt.
{{articleGallery[27791].caption}}
- Elektromos meghajtásával, merészen újszerű dizájnjával és innovatív hálózati megoldásaival a modell alapjaiban változtatja meg a robogók szegmensét - mesélték az újdonságról.

BMW CE 04: a jövő elővárosi járműve?

- A hozzáillő, intelligens motorosfelszereléssel együtt a mobilitás erősen emocionális, újszerű felfogását testesíti meg a modell - folytatták. - Az elektromos hajtásláncok fejlesztése a BMW Motorrad számára is első számú prioritást jelent, különösen a városi környezetbe szánt modellek esetében.
{{articleGallery[27790].caption}}
Az iparágban lényegében már 2013, a BMW C evolution robogó megjelenése óta úttörőnek számítunk. A városi-elővárosi közlekedést megreformálni hivatott elektromobilitási stratégiánkba logikusan illeszkedő BMW Motorrad Definition CE 04 előrevetíti azt, hogy miként is festhet egy olyan sorozatgyártású jármű, amely mind műszaki, mind vizuális értelemben új szintre emeli a nagyvárosi övezetek kétkerekű elektromobilitását” – mondja Edgar Heinrich, a BMW Motorrad dizájnvezetője.
{{articleGallery[27792].caption}}
Vizuális értelemben a BMW Motorrad Definition CE 04 merészen hátat fordít az általunk eddig ismert robogóknak - tették hozzá -, ugyanis a nyúlánk, alacsony felépítmény és az átlós vonalak által határolt orr-rész modern, letisztult sziluettel ruházza fel a járművet. Markáns vonalak által tagolt, nagyvonalú, homogén felületeivel a modell tökéletesen simul bele a modern városi miliőbe.