Elektromos és benzines robogók, valamint motorkerékpárok egész hada sorakozik az ADVESmoto kínálatában, melyek közös jellemzője, hogy korábban bemutató- vagy tesztmotorok voltak, és most az eredetinél jóval kedvezőbb áron keresik új tulajdonosukat.

Bemutató- és tesztmotorok komoly árengedménnyel

Még a kisebb, eleve nem túl drága modellek – mint például a NIU UQi Sport – is többszázezres árengedménnyel kapható, a piros színű, Panasonic aksis változat kereken 300 ezer forinttal kerül kevesebbe.

niu-motron-es-brixton-motorok-nagy-kedvezmennyel
A korábban általunk is tesztelt Motron Revolver 125

A NIU mellett egyaránt megtalálható az akciós kínálatban a Brixton, a Malaguti és a Motron számos újdonsága, így a robogót, A1-es gépet vagy ezresnél nagyobb klasszikust keresők is megtalálják az ideális motort.

niu-motron-es-brixton-motorok-nagy-kedvezmennyel
A Brixton Felsberg 125 bemutatómotorhoz kereken százezer forinttal olcsóbban juthatsz hozzá

Aki esetleg idegenkedne attól, hogy korábban tesztmotorként helytállt gépet vegyen, számos bemutatómotort is talál, melyek ugyan nem újak, de nullkilométeresek, így kockázat nélkül spórolhat az, aki a szalonban pózoló motorok közül választ.

Felsorolni is hosszú lenne, összesen hányféle típushoz juthatsz hozzá kedvezőbb áron – hiszen csaknem ötven gép sorakozik a honlapon –, de ide kattintva egy helyen megtalálod az összes akciós árú robogót, segédmotort és motorkerékpárt.