Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenkor nagyobb lesz a kuplung holtjáték? Mert akkor a lamellák görbülhetnek, vagy túl nagy a hőtágulásuk (utángyártott szaroknál). Ha nem változik a holtjáték akkor csapágy szorulás is lehet a probléma.
Sziasztok!
Ti milyen lánckerekekkel használjátok az RS-eket? Mi az, amit még gyári hengerrel is lehet használni? Kicsit hosszabbat szeretnék a sajátomra (tudom nem RS), azért érdeklődöm, milyenek vannak. :) Köszi
Sziasztok az a helyzet hogy a kis problémám most sem oldódott meg az új gyujtással.. Am6 blokk 2002-es rs üresben sem pörög ki.. már hengert is cseréltem ua a baj ilyen 20-25 tel pöfög a gép, beköpi a gyertyát stb.. a karburátort pucoltam, állítani nem lehet rajta semmit, a régi gyújtással-ami ügye megsemmisült simán ment minden szóval főbe lövöm magam lassan.. Kérlek segítsetek..:)
Kompressziót méress első körben.
Állíts a kuplungon, a kuplungkarnál, vagy alul a csavaron a karbi felfogatásnál. Esetleg a dekni levételével belül a csavaron. Ha nem lehet akkor kuplung lamella csere.
Hali
Valaki tudna segíteni a motorral kapcsolatban?
A probléma: hidegen, mikor elindulok a motorral szépen lehet váltani, szépen kapcsolni meg minden. Ahogy melegszik egyre rosszabb, szinte erőlködni kell a váltásoknál. Az olaj szerintem megfelelő benne mert Motul Transoil Expert 10W40 van benne.
Abban biztos vagyok hogy a kuplunggal lesz a gond, mert nem emel ki rendesen , sőt szinte semennyire. Az lenne a kérdésem hogy a kuplung melyik részével lehet a gond?
Válaszokat előre is köszönöm.
azért nyoja ki a vizet mert már egyszer meg forralták a vizét és amikor meg forrt kinyomta a henger fej alól és már nem illaszkedik rendessen.Az ilyen hengerfejet síkba kell köszörülni vagy vegyél rá újat
sziasztok segítséget szertnék kérni hogyaprilia rs 50 am6-os blokkon hol lehet az olaj menyíséget állítani hogy mennyít keverjen a benzinbe.
Előre is köszi a válaszokat
Szerintem egy kereskedő pofájára simán rá fér, hogy istenítse a sz.... Ezt látni kell, szóval nem akarnék Neked rossz tanácsot adni, mert elkezdesz kisebb fúvókákkal próbálkozni és megragad és még csak nem is ez volt a baja az egyik lehetőség. Valami képet tudsz mutatni a gyertyáról, legalább azt hadd nézzem meg.
Nem gyári dugattyú ment bele.De méretek alapján minden stimelt amikor az üzletbe rendeltem.Ott azt mondták jobb minőségű azért a plusz árért.Sokat kap. üzemanyagot?Megoldás?
Sokat kaphat, esetleg a dugattyú nem túl jó.
Erről a típusról lenne szó
AZt elfelejtetem hogy 9,5e-ig mind végig tökéletesen húz, jól pörög.de ott mintha elvágnák.üresbe veszi szépen a fordulatott,kipörög.
Sziasztok van egy Aprilia RS 50 2007-es évjáratú motorom. Gyűrűtörés után meglett fúrva a henger kapott egy 41 méretű dugattyút. új gyűrűvel, új csapszeggel. 1100 km felet járok a bejáratással és a következőket tapasztalom. 9.5e óra szerinti fordulatnál nem képes tovább pörögni a motor, ez olyan 84-85km/h.Fokozatoknál sem képes többet pörögni. 1-2esben pörög 11e-ig de ott már nincs erő 9,5 felet.Kérdésem az lenne, mi lehet a probléma?
Sziasztok! Lenne par elado RS 50 cuccom, minden ami a kepen van, kiveve markolatok, kuplungkar, gazcsutka, fogaskerek, lanc, tank(kulso boritas van meg). Barmi erdekel, irj a bigbore@windowslive.com-ra! :)
Görbült a hf nem méretesek a gyűrűk stb. A hengerfej tömítés is rossz vagy csak a víztér? Amúgy, be lehet kenni pasztával amíg találsz rá másik hengerfejet, mert nem annyira egyszerű találni.
Ma összeraktam az rs-t felöntöttem fagyállóval és a hengerfejnél körbe ömlik a fagyálló. A henger és a hengerfej között rés van ez normális? A felületeket megtakarítottam, gumi gyűrűk jók és meg is húztam rendesen. Azért szedtem szét mert pasztával volt felrakva ezek szerint nem véletlenül. Mi lehet a gond?
Hol van ?
Ja,az ára 99000ft!
aprilia rs 50 99-es hiánytalan állapotban,gyári kulcsal,felújított hengerrel eladó!tel 06 30 4906559
50-es hengerhez, én kb 55-el próbálkoznék
Neked mekkora a karbi torok külső átmérője? Majd holnap felhívom őket. Szerinted hanyas főfúvókával próbálkozzak? Most 60as van benne szerintem ez nagyon karcsú és ezért is fulladt.
Elvileg jónak kell lennie, de ha nem vagy rest, és felhívod őket, biztosan tudnak majd érdemi információt adni , nekem 17,-ös van fent ilyen csonkkal
Helo a henger felől mértem 19mm átmérőt belül ez gyárilag ekkora vagy ki van reszelve? A külseje 22talán. Ezt a gumi csonkot nézegettem de akkor ez biztosan jó lesz?
Szia, hogy lehet 14-es karbinak 19-es furata?, hol mérted, légszűrő felől, vagy henger felől? Amennyiben 19-es, akkor neked ilyen csonk kell szerintem, ez 20-as karbiig jó tudtommal http://italmondo.hu/shop/36-uz...