vegyé apriliát, jobb mint a mákdaráló err6
ebbe legalább van nyomaték vazze
a gázmaszkba mosom hogy a kéjgázok nehogy kiüssenek mikor a blokkról leáztatom slaggal a brigéciolt
szoktam használni, néha szombaton mentem vele egy hosszút
kibirta
az a kép a máj 1-i kunmadaras vizirájder öcsém túra után készült miután lemostam róla a retket
Rolio, ez kinek szólt?
nemtom Ti hogy vagytok vele, de én bármilyen böngészővel próbálom, az előzmény gombra kattintva rohadtul nem mutatja meg az előzményt
Sziasztok!
Vannak itten Csongrád megye /v környéki/ apriliások??
Szeretnék összespanolódni néhány márkatárssal, esetleg gurulni 1et... Na meg jó lenne megnézni 1más mellett a mocim meg egy nagytesót!
üdv
Tyt
Hali!
Tavasszal vettem egy 2003-as Tuonot Akrapovic dobbal. 3000 és 4000 között állandó gázon kihagyogat a befecskendezés. Tapasztaltatok ti is ilyet nyitott dobbal? Van vkinek tapasztalata cserélt eprommal ami kifejezetten nyitott dobhoz lett kalibrálva?
Előre is köszi az infót!
Köszi az infot! Nekem egyszer oldott a kuplungom féktávon,de akkor annyira ráálitottunk probaként a kuplungra,hogy nem volt holtjáték. lehet,hogy errefele kellene keresni a megoldást? Az enyémnek az eleje (telok) szétvolt szedve és valoszinüleg nem a gyári beálitáson van. Én ugy tudom ha az eleje puha akkor is tud pattogni a hátulja. Ezért vadászom a gyári adatokat.
nekem is bepattog, jó én béna vagyok
tekerd fel az alapjáratot meg gázfröccsel válts vissza akkor tuti nem fog!
bár nem is szabadna mozdulni a hátuljának, se az enyémnek se a tiédnek, a csúszó kuplung miatt!
Sziasztok! Tudtok e segiteni abban,hogy mért pattog be nagyon fékezéskor a 2004-es M.factory hátulja? Esetleg gyári beállitások adatai,vagy mit kell puhitani és mit keményiteni rajta.
Most sajnos én sem hesználtam egy jó darabig, de most elővettem megint.
ebbe legalább van nyomaték vazze
a gázmaszkba mosom hogy a kéjgázok nehogy kiüssenek mikor a blokkról leáztatom slaggal a brigéciolt
szoktam használni, néha
kibirta
az a kép a máj 1-i kunmadaras vizirájder öcsém túra után készült miután lemostam róla a retket
Balusk8
Tényleg szép így a géped!
Használod is???????
nemtom Ti hogy vagytok vele, de én bármilyen böngészővel próbálom, az előzmény gombra kattintva rohadtul nem mutatja meg az előzményt
Vannak itten Csongrád megye /v környéki/ apriliások??
Szeretnék összespanolódni néhány márkatárssal, esetleg gurulni 1et... Na meg jó lenne megnézni 1más mellett a mocim meg egy nagytesót!
üdv
Tyt
Jó, eladó külön is!
0670831174
Pubec-nek maradtál volna a jó öreg TL-nél!
Csók a családnak!
Tasi
nekem is full nyitott az egész rendszerem, működik rendesen, nem rángat, eprom sincs benne!
az meg 73 ezer bele vagy mennyi
Tavasszal vettem egy 2003-as Tuonot Akrapovic dobbal. 3000 és 4000 között állandó gázon kihagyogat a befecskendezés.
Előre is köszi az infót!
nekem is bepattog, jó én béna vagyok
tekerd fel az alapjáratot meg gázfröccsel válts vissza akkor tuti nem fog!
bár nem is szabadna mozdulni a hátuljának, se az enyémnek se a tiédnek, a csúszó kuplung miatt!
el vagy veszve!!!!!!!
azzal a levágott dobbal nagyon szólhat