Szerintem, es a kepen is latszik, nem gyari bowden van rajta..( nincs rajt allito es olyan vekonyka). Vegul is csak annyia lenyeg h bowden legyen nem? Semmi extra nincs a gyariban csak erosebb?!
és nem akarsz segíteni egy gyenge matekoson ?
a papír kivágás, az abból áll hogy a lendkerék méretű papírból kivágtál 19fokot, majd a FHP- pontjához igazítva megmutatta a papír másik széle hol is van a keresett előgyújtás ? Nem nehéz, de azon gondolkodok mennyi féle képp ki lehet számolni
ha nem akkor, állítok neki normális előgyújtást. Jah és 98as vagy 100as benzint használsz ?
1. Végy egy bowdent + házat, aminek a vége olyan ami belemegy a szelep végébe (de akár azt is lehet bele forrasztani, csak nem ajánlom)
2. Levágod a megfelelő hosszúságra (ez fontos mert én is hosszabbra vágtam pár centivel és nehezen tudja behúzni, mert nehezen hajlik...)
3. Szerkesztesz egy kis téglatestet a végére, amit két helyen fúrsz át a megfelelő átmérővel, egy a bowdennek, egy a sasszegnek.
4. A bowden végét valami atom erős sósavban, vagy forrasztó zsírba mártod (ez eltávolítja a szennyeződést róla és jobban fog tapadni rá a ón) , és beleforrasztod a bowdent a kis téglalapodba.
Kész! Occó kici jó. Főleg ha tudsz forrasztani, vagy van olyan ismerősöd aki már csinált hasonlót!