Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit takar az a "Merrimann".?
netről szedett kép... de péézem sincs. no lové, nyista pénz... de ha lesz hamarosan megrázom a pénzfát hátha le esik pár százezres, akkor veszek egy ilyen gépet.
Jah, kíváncsi lennék mit mond
www.bikepics.com%252fpictures%..." target="_blank">innen van
felhívjam?
Ha valóban az eladó motor szerepel a képen igen jó árban van mert képről ítélve az egy Merriman replica amibe vannak finomságok. A 2 Alpina kerék kiteszi a motor árának több mint a felét
Tuti nem stimmel valami túl szép hogy igaz legyen, miért csak egy kép van?
erről tudtok valamit ? Nekem erdőbe kellene, meg Alföldre
nagyon ritkán ülök motorra, de akkor legyen jó egész nap.

ehhez mit szóltok?
Tehát mindenképp 2008as gépet vadásszak majd ? illetve, mennyire bírja az üzemórákat ? van valami nagy szervíz ?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rxv_450_enduro-7899956

Ez már a 2008-as kiadás aminek nincsenek már betegségei.
Nekem 550 van,450-ről nem tudok semmit. De vaddisznó ez is gondolom!
De nem ám..Szeretem rángatni,a nagy határozott bajszát..De normális kereteken belül. Nem szabadott volna így alakulnia,de ezen kívül volt több repedés is volt a hajtókaron.
Gyakran megyek 1 tempót 450 es krosszokal amit "pilóta" életérzésü emberek vezetnek..Szerintem itt lehet a kutya elásva, ez a tempó kicsit sok neki.
Azt hogy sikerült összehozni, supermotóra használod és szétforgattad?
Az 1-es hengerben elszakadt a hajtókarom..csak egy ilyen apróság..
Köszönöm láttam,80-at adnák a motyoért egyben..Igen csúnya ez az ebayos ár..Megmég ha csak ennyi alkatrész kéne akkor jólvan.
Szépen megkéri az árát...!
Ha hozzácsap még egyszer ennyit az árához, akkor már komplett forgalmis motort vehet belőle és a sajátját megtartja alkatrésznek!
SXV nek ugyanaz, van egy eladó hajtókarostul ebayen, ráadásul magyar:

link

Mi történt a motorral?
Eéfekvőben valakinél RXV 450 főtengely.? Vagy ha már itt tartunk teljes motor..
nem semmi
Halló!

Nagyon vennék már 450es gépet ! De már évek óta lebeszélem magam, félek a sok tolástól. Eddig is csak szerelgettem a gépeket, de kéne hillclimb-hez egy jó gép.
Van a piacon üzembiztos gép? Mennyit eszik? olajcsere, szelepek motorja bírja?
Én meg azt hittem,hogy azért lett rövid,mert a régi bowden lett megjavítva.
Én meg csak az Aunerben vettem meg a csizmát. Mintha a lábamra öntötték volna!
Az a baj, hogy nyakig vagyok mostanság a munkában és semmire sincs időm, így a barátomat kértem meg, akit elláttam minden infóval, de ezek szerint így sikerült! Fogalmam sincs, hogy 1 centivel toldották meg a hosszát a kurta régihez képest, vagy 122cm...!
Most már matad így és jön az Ebayes tartalék bowden...
Mit vágtál 1centit? Akkor nemm 122centi lett?
Ezt a pénzt (telefon,benzin,munkadíj stb.) még akármire is elkölthetted volna. Pedig én is szoktam ilyet: hogy lesz a legjobb,a legolcsóbb? Na ilyenkor van idegeskedés,szívás, dupla kiadás, stb.
Kicseréltek mindent újra, csak a fém könyök és az a csavaros toldat maradt a régiből! A bowdenház és huzal az új!
Csak sajnos kurta lett egy csöppet...
Ezek szerint nem 1cm-ert vágtam belőle...!
Akkor sokra mentél vele! Én a bowdent azért kicseréltem volna a helyükben,vagy a te helyedben.