. Beszélgettünk, hogy ki mit venne a meglévője után. Én csak egy 2013-as ktm 350-et tudok elképzelni amivel fejlődnék, de arra meg nincs pénzem. Bárki bármit mondhat, én úgy érzem nekem bevált. Én is szoptam vele, de meg kell csinálni és jó lesz.
Nem is tudok mit írni. Nekem már a 2008-as van és ÖRÜLÖK neki! Most is MEGVENNÉM megint!
71km. Kb már nekem tök8 lenne, csak mennyen.
Csak az a baj,hogy ez meg már nem érdekli az embereket,elkönyveltették velük,hogy szar! Pedig NEM az!
Ez különösen este, és legfőképp a hátsó hengernél "látványos"...
Alice Racing térképet szeretnémmajd kipróbálni.
.Régen volt, öreg vagyok.
32-vel vettem az enyémet is.
Ez a hidegindítási lábtartó "csattogtatás" tényleg egy érdekes, ámbár eredményes dolog, mert pár kocogtatás után elsőre indult pár másodperces indítózás után!
Ha rúgdosom a lábtartót, akkor nekem nem szokott újra bekapcsolni az AC, de a lábtartó csattogtatásra, minden egyes csattnál újra indult, még ha 100x is csináltam volna, akkor is.
Sniper78-nak megértem a problémáját és igaza is van..., de sajnos ez van...!
Az enyém is 2007-es, tehát ugyan az a széria, ráadásul 550-es, ami az eddigi tulajdonosi tapasztalatok alapján, kényesebb, mint a 450-es! Ez is megjárta már a szerelőt a szokásos dolgokkal, de nekem ez a víz+olaj össze rottyanásos, blokk szét és össze történet megállt 62e-ből és azóta indul hidegen melegen rögtön! A gyertyákról meg csak annyit, hogy mikor megvettem, akkor cseréltettem a két elektródásra és már lassan 3000km-ert raktam bele...!
Azt ne mondja nekem senki, hogy egy karburátoros verzió/típus megbízhatóbb/kevésbé macerás lenne, mint az injektor!
Egy injektoros motort, ha ősszel leállítasz és csak 6 hónap után indítod be, akkor is elsőre, pár másodperc indítózás után pöcc-röff indul, míg a karburátort boríthatod szét, mert bele rohadt a benzin!
Arró nem is beszélve, mikor borulsz terepen és megszívja magát a karbis..., akkor is lehet vele gépészkedni, mire újra beindul! Ellenben az injektoros azonnal indul akkor is!
A fék meg futómű, az tényleg első osztályú!
Múltkor cseréltem egy körre egy KTM 250-es 2T-sel és pár kanyar után megállt, leszállt a motorról és nézegette az elejét...
Mondom magamban, basszus biztos valami széthullott rajta...
Mikor visszajött, hatalmas vigyorral mondta, hogy meg kellett néznie a féket, mert nem hitte el, hogy ilyen jó első fék létezik...!
Nem mondom, hogy tökéletes motor, mert olyan szerintem nincsen, de ha egy jó szerelő rendbe rakja, akkor nagyon sok örömöt és élvezetet fog okozni!
Szerintem eddig egyik márkának sem sikerült még a történelemben, egyik teljesen új típusnál sem, hogy ne lett volna típushiba az első pár szériánál!
Ráadásul az Aprilia mert nagyot lépni és felvállalta az úttörő szerepet ezzel a V2-es verseny enduróval!
Sajnos nem jött be neki, pedig ha tovább csiszolgatják, akkor igen csak versenyképes teknika lett volna!
Nekem eddig nem sikerült kiábrándulni belőle, imádom!