Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Április 1!
vasárnap megyünk le edzeni,faszán begyakoroljuk a pályát
na de télelg mentem
majd beszélünk
csao
na én léptem mert fater kreszfeladatokat csinál a gépen,holnap vizsgázik
nagymotorra
na majd hóóónap irogatok
joccakát csajok
szevaaa
ja ja csak gazdicserélgetés esete forog fenn és a javítás lealkudódik az árból ...valami ilyesmi és új gazdi pénzt szerez a mutatványhoz várás van ..
csá faist! Mi stájsz veled? Mikor lesz az elsö veresenyed?
Mert már 20 éve nem igazán van mocin elől dob fék, elég sok 30 éves gépen is volt már, hátul meg biztos hogy 12éve nincs dob
bocsi faisst de nem volt téma , hát rögtönöztem.
gyertek minnél többen leglalább hamer lealázzuk a műmájereket
szerintem már rég oda kívántak. Délután elöadtam hogy mekkora májer dolog van a motoromon. Hidroalikus a fék rajta és teljessen le voltam nyügözve . Qrva jó lett ahangulat egyböl.
na én most elmentem tv-zni majd holnap leirok mindent
csá
köszönöm én meg vagyok! motorozok amikor csak tehetem amugy olvasom a forumot miden nap, csak irni lusta vok
kicsit.... a mumusokig...
Nem csak a gránáttal trágyázonm a kertet! Cr nem vagytok sokan én csak örülök nékije..
hát szerintem akkor elküldenek a halál f@s*ára
ritkán jársz erre ! veled mi van ? rólunk tudsz mindent ha visszaolvasol kicsit !
Nyelesgránátot? talán békés tüntetésre mész?
zozzee cr-ed még mindig sebes?
Hülye kérdés!A kezdö csak véletlenül...ha csak nem fogják a kezét!
mért? sokan jöttünk?
Mi helyzet erre felé?
Hy!Rég voltál erre!
Hohoho és mi van akkor ha csak csináltam a feszültséget , magyarul hülléskedtem? És teljes tudatában vagyok a lovamnak? Hmmmm? Szerintetek egy kezdő csak véletlenül vásztja ezta tipust?
miért?..............mész aludni ?
Ilyenkor? Tanulni? 12 évig sikerült kihagyni az életemből a sulival kapcsolatos tanulást, és ezt a jó szokásomat szeretném is megtartani
Bammeg mennyi új tag jött ide hirtelen? Nah megyek mert 2nyeledgránátot kell még összeraknom az nem kevés idő....