hát engem nem vert annyira le a viz hogy milyen a hütése , de már izzadok mint egy ló ezek közt a keresztkérdések zuhatagában. Olan mint a legyen ön is milliomos játékosa lennék és nem tok semmit
bocs mégse neked volt az adatlapodon . Megnéztem az oldalt de nekem mindegyik egy kiálásúnak tünt csak az idomok különböznek. Legalábbis nekem ugy tünik.
majd holnap megnézem a mágust mire jutott a vassal és akkor megnézem az vázcimkét. A teló forditott
ha jól emlékszem scott márka , de nem bizti csak az S mert tatarozva volt . Nem semmi egy tulaj vagyok mi ? Nem tom milyen gépet vettem
Zoozee- na a cr-re visszatérve. Amikor kipróbáltam csak az xlhez tudtam hasonlítani de az ég és föld . Elsö meglepő tulajdonság a hidroalikus fékek voltak amik istenessen jól müködtek. (kivétel a hátsó ott rosszul áll a csap . lehet cserélnem kell , mert ugye a csapot egy persely vezeti és ha az ferdén kopik ki akkor az leves. A 4 sebesség lehet , hogy csak az én bimbiségem eredménye mert lehet hogy egyszerre 2 sebességet tettem nem éreztem esetleg az átmentetett. Én is keveselném a 4 gangot egy 250 es 50 lovas versenygéphez.
zoozee bácsi nem használom ezta válaszos dolgott , mert ugy vélem , hogy megint problémás ez az oldal . Sok idő amíg lehuzza a választ . De lehet hogy csak nekem ilyen .
szóval igen én is nagyon sajnálom ezt az esetet . A legrosszabb az volt , hogy egy szemtanu msélte el aki egymaga láta ezt az egész balesetett és azt mondta mátol letettem a vasat.
nézd meg melyik évjárat!
ha jól emlékszem scott márka , de nem bizti csak az S mert tatarozva volt . Nem semmi egy tulaj vagyok mi ? Nem tom milyen gépet vettem