Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nézd meg melyiknek olyan az idom!
hát engem nem vert annyira le a viz hogy milyen a hütése , de már izzadok mint egy ló ezek közt a keresztkérdések zuhatagában. Olan mint a legyen ön is milliomos játékosa lennék és nem tok semmit
looooollll
az szerencse hogy vizes .................huhhh mit izgultam vazze
mennyiért adták,abbol talán kitaláljuk,hogy milyen évjárat!?
bocs mégse neked volt az adatlapodon . Megnéztem az oldalt de nekem mindegyik egy kiálásúnak tünt csak az idomok különböznek. Legalábbis nekem ugy tünik.
mondom, http://bikepics.com/honda/cr25...
nézd meg melyik évjárat!
Lehet hogy váltóddal van valami gáz
Metál mackó
nem showa?
a multkor azt hiszem siki embernek volt egy fényképe szakasztott olyan. Persze az összes crnek egy felépítése van tom . Ja és vizeshütés .
majd holnap megnézem a mágust mire jutott a vassal és akkor megnézem az vázcimkét. A teló forditott
ha jól emlékszem scott márka , de nem bizti csak az S mert tatarozva volt . Nem semmi egy tulaj vagyok mi ? Nem tom milyen gépet vettem
Bimbike, www.bikepics.com on nézd meg hogy melyik gép olyan mint a tied!
Zoozee- na a cr-re visszatérve. Amikor kipróbáltam csak az xlhez tudtam hasonlítani de az ég és föld . Elsö meglepő tulajdonság a hidroalikus fékek voltak amik istenessen jól müködtek. (kivétel a hátsó ott rosszul áll a csap . lehet cserélnem kell , mert ugye a csapot egy persely vezeti és ha az ferdén kopik ki akkor az leves. A 4 sebesség lehet , hogy csak az én bimbiségem eredménye mert lehet hogy egyszerre 2 sebességet tettem nem éreztem esetleg az átmentetett. Én is keveselném a 4 gangot egy 250 es 50 lovas versenygéphez.
bimbike vízhűtéses egyáltalán a motorod?
sebesség ?
kiírom a nevet hogy kinek szánoma a mondanivalót . Ha nincs név akkor mindenkinek megy
zoozee bácsi nem használom ezta válaszos dolgott , mert ugy vélem , hogy megint problémás ez az oldal . Sok idő amíg lehuzza a választ . De lehet hogy csak nekem ilyen .
hallottuk hírét... sajnálom nagyon hogy ilyen megtörténhet ......nyugodjon békében!
hát én is hallottam h mi történt....
pedig minden elismerésem az övé volt, ahogyan motorozott.....
szóval igen én is nagyon sajnálom ezt az esetet . A legrosszabb az volt , hogy egy szemtanu msélte el aki egymaga láta ezt az egész balesetett és azt mondta mátol letettem a vasat.