Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HY emberek! 2 éve nálunk itt a bakonyban 2 faszszopo rendör járta az erdöket 2db S-es drz-vel(gondolhatjátok mennyire tudtak motorozni) föleg mifelénk császkáltak a legtöbbet mert közkedvelt hely az endurosok által a lakohelyünk de nem hallottam vna h vkit is tudtak vna kapni! Föleg azt aki 1 kcsiti is ismerös erre felé!
szeva, 93as aprilia rx 125 supermoto edition
sziasztok

felháborító amit ezek a zöldek és vadászok irogatnak.
én nem értem mivel különb egy motor a vadászok által használt autótól? vagy ök berepülnek az erdőbe?
álszent majmoknak tartom őket, tisztelet a kivételnek mert kimennek semmi eséjt nem hagyva az állatoknak 200m ről lelövik, vagy ha bal f akkor addig megy utána ameddig ki nem vérzik az állat. ja és a puskalövés az nem zavarja az állatokat? tudjátok mit én inkább zavarom a vadakat mint megöljem!
a természetvédők pedig a szeméttel foglalkozzanak ne a motorosokkal. amúgy meg ha megállít akkor mondok más nevet és nyalja ki !
csak enyit szerettem volna mondani a témával kapcsolatban.
faisst neked is felrakom a kérdést, hogy milyen motorod van és hány ccm es és milyen évjáratu
és neked is xlxz
helló!
naminvaittmár? nem vagyok hajlandó visszaolvasni annyit írtatok
Igen, megvan a lehetőségük nekik is, én például nem járok kirándulni a piliscsévi cross/krossz(?) pálya ösvényeire, dombjaira.
Ilyen egyszerű. Ja, hogy az nekik valszeg pénzbe (bérleti fdíj) kerül?
Egyébként még a következő jutott az eszembe: az erdőknek/mezőknek van tulajdonosa. Van vmiféle jogi szabályozás arra (ha jól emlékszem), hogy a túrázókat nem lehet onnan kizárni. Ezt kellene valakinek (jogértő zöldnek) megnéznie, s utána erre alapozva néhány nagy visszhangú pert elindítani mondjuk illetéktelen behatolás, jogtalan használat, károkozás stb. címén. Valószínűleg elriasztóbb lenne, mint a rendőrökkel való fenyegetés.

akkor ezek a hülyék se mehetnének be gyalog
kb 1 éve amikor csapatba motoroztam, elmentünk egy erdőbe, ott egy sima poros uton, semi növényzet meg semmi kivülálló szarság, mindenki lenyelezte. aztán ott ált egy kisbusz az út szélén, vadászok ültek benne, ahogy megláttak minket az egyikük kiszált és ránklőtt, szerencsére nem talált el minket, és mi ugy elhuztunk mint a marha... azért egy kisbusznyi vadász nem palacsinta...
http://www.greenfo.hu/forum/to...
olvassátok el ezt...sok senkiházi fasz...lelőné a motorosokat...
hányas évjáratú a kdxed?
hahóóó laci
köszönöm azért
Hát nemigen tudok én sem segiteni majd este fele talán lesz zozzee majd ö tud segiteni szerintem
neked milyen motorod van és hány ccm es?
sorry de én azt nemtok... még csak most lett pár napja netem is...
Köszi a kérdést semmi
sziasztok honnan tudnék kdx blokk robbantott rajzát leszedni?
semmi a kissebbik cr emen eltört a hátsó sárvédőm.veled?
Sziasztok!

B Gabi hol lessz az a park?
Köszönjük a meghivást gabi
Üdv mizu erre fele tengelycr
hamarosan megnyitja kapuit a tatabányai enduro park! várunk minden enduro cross (esetleg quad) tulajdonost! egyébb infóért keress a beergabor@freemail.hu címen
csá mindenki!
Bocs, Szaszili
Hy!Saszili végre újra itt!