Még szerencse. De egyébként tőlünk nem messze, Szajkon (Baranya megye) gyártanak ilyeneket német piacra. Igazi Bogár motorosokat. Voltam a gyárban, nagyon király. Kézi munkával készülnek, mint a RollsRoyce. Aztán jön a tesztpilóta, és kétkerekezik velük. Bóóóórzadály....
Ez má csak egy szép emlék. Joci barátom má lassan tíz éve nem ennek a világnak a lakója. Ifa sofőr volt. Mesélték, eccer vágat a Fehérvárin a külső sávban, a kamion áll az út szélén. Nyílik az ajtaja, ezek fék nélkül leviszik az ifával. Mire a Joci mekkérdezi a mitfárert: Szerinted észrevették?
Eccer mentünk a haverral trabival. Aszongya, figyejj, Miki (én) itt jönnek a gimis csajok, mutatunk valamit. Alákapta a trabinak, úgy borútunk fel, mint állat. Bal ódalra, én estem erre a baromra. Úgy röhögtünk, állt a forgalom, a trabi meg az ódalán. kiszálltunk, mint a tankból. Visszalöktük a dorkót, oszt tűz tovább...
Lehet. De az is, hogy némileg összeszarnám magam közben. Eccer vittek egy trájkkal, na az igen. Sikítoztak a csajok az uccán. Világbajnok májerok vótunk.
Bimbike hova tünt?