Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, de nem vagyunk még elegen!
Bimbike hova tünt?
A szél cudar dolog. Néha majdhogynem kamion nélkül is képes iyesmire. Csak óvatosan azzal az ajtóval
Na élénkűl a topik.
Én eccer olyat láttam, hogy személy autó megáll parkolóba vén ember kinyit ajtó. Kamion el megy
mellette oszt menet szél meg előre rántotta az ajtót.
na cső,mizujs?
Azé vót egy tippem....
akarom irni: köcsög
Még szerencse. De egyébként tőlünk nem messze, Szajkon (Baranya megye) gyártanak ilyeneket német piacra. Igazi Bogár motorosokat. Voltam a gyárban, nagyon király. Kézi munkával készülnek, mint a RollsRoyce. Aztán jön a tesztpilóta, és kétkerekezik velük. Bóóóórzadály....
sajna ma nem volt gánti kitérő.... a kcösg idő miatt.....
na szevasztok....
De azt előre is meg hátra is.
Ja, ha lehasítom a jobb elejét, marad három kerék. Bár lehet, hogy akkor csak körbe lehet vele menni jó gyorsan...
Ez má csak egy szép emlék. Joci barátom má lassan tíz éve nem ennek a világnak a lakója. Ifa sofőr volt. Mesélték, eccer vágat a Fehérvárin a külső sávban, a kamion áll az út szélén. Nyílik az ajtaja, ezek fék nélkül leviszik az ifával. Mire a Joci mekkérdezi a mitfárert: Szerinted észrevették?
Gyorsan darabold a fiatott.
Oszt csajok megtapsolták a mutatványnt.
Trájk forevör! Addíg nem akarom eldobni a kanalat, amíg nem lesz egy ilyenem!
Eccer mentünk a haverral trabival. Aszongya, figyejj, Miki (én) itt jönnek a gimis csajok, mutatunk valamit. Alákapta a trabinak, úgy borútunk fel, mint állat. Bal ódalra, én estem erre a baromra. Úgy röhögtünk, állt a forgalom, a trabi meg az ódalán. kiszálltunk, mint a tankból. Visszalöktük a dorkót, oszt tűz tovább...
Olyan nekem is vót kis polákból trike félig kész én fogtam kézbe a tankot oszt gáz.
én is építek egyet robogobol!
Lehet. De az is, hogy némileg összeszarnám magam közben. Eccer vittek egy trájkkal, na az igen. Sikítoztak a csajok az uccán. Világbajnok májerok vótunk.
Á egyébként kurva jó ha jól emlékszem.
Sodom.
Nem tom ezzel az oldallal vette. Meg én ugy tom M72 de ebbe a haver a szaki.
Azt tom állatt egy kőrt menni velle Hmvhelyen.
Sztem az a lexarabb. Én kb 22 éve motorozom, ezalatt éppen kéccer vótam utas. De az az ódalkocsi egy elb@szott szerkezet lehet.