Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így könnyű. Nekem 35e-be került.
csá...az baj ha fele benya a tankban r2övel van keverve másik fele pedig valami más olajjal?
jot moccoztam+pizzázás...este értem haza nemrég...aztán a másik utcában megkhallották a yardok h huzatom a gépet...jöttek is utánnam..de látták hogy melyik házhoz parkolok....és még csak meg sem álltak ...bíztos ismerős volt szoliban
Huzzunk bele!Mert nem érjuk utol a csucs H:SZ.-t!
izé, Cross....
Neked is Vross Angyal!
Szia!Végre egy nő köztünk!
Szép estét crossördögök egy kis kedveskedés ...
Én nem tudnék különbséget tenni!A 300 GasGas-t se motorozom ki igy nem váltok KTM-re!
Fú de komoly kis husky! De milyen lehet a motor belül?
deja tijjed még szép gáyri fényezésű....mond azt hogy azért nincs hátsó sárvédő mert olyan erős hogy 6ba adtál kis gázt és hanyatvert!
csak vicceltem, mert nemrég voltak páran akik asziték hogy majd kimotorozzák az EC és EXC közt lévő különbséget ha van....
konkurancia wre 125 és még sárvédője is van
mONDOMgASgAS,2 DB!
Nekem GASgas4
Na léptem holnap délelöt munka délután pálya!Ádi grat a vididhez!
jojo, de akkor most KTm vagy Gas Gas?
Na emberek holnap megyek az uj vassal a pályára!Most megyek vele elöször!Kiváncsi leszek menyi külömbség van a régi mocim(96) És mostani között!
olvasd el Kerkyra azon hozzászólásátol mikor a képeket tolta be kb 30perce, akkor minden világos lesz, de szerintem már most is az
Őrőm hír!
Siki neked kell döntened!
szerencsére nincs baja még gépemnek, csak Kerkyra fiának a gépére hittem azt hogy sérült a henger is, erre mondtam hogy én probálnék bontott nicasilos hengert szerválni, de mint kiderül szerencsére a hegner meguszta, és már bent figyel a finom friss prox dugó....
nála szinte bisztos hogy van henger dugó !