Hy emberek.Nem is tudom hol kezdjem......Isten nem tudom milyen oknál fogva nem akarja,hogy én motorozzak Kezdödött a mai nap pech sorozata reggel,mikor vártam gerrét meg egy másik havert,toltam a fához a motort,beleakadt a csizmám tépözárja a lábtartoba és elis szakadt
Legalább ez lett volna a legnagyobb baj a mai napon......Aztáne gy kis jó:mentem gerre 250exc-jével(jó gép,tetszik) aztán mehettem másik haver 2napos tc 450-es huskyjával(na ez mégjobban tetszik )járatos a vas,de valami iszonyu erö van benne Na a "tesztpercek" végeztével,elindultunk endurozni,egy darabig minden szép és jo,aztán defekt Bedzsaltunk a kutra,felpumpa és G.O ÉS mivel 3 a magyar igazság,hazafelé menet,kanyarban elkezdett torpanni a motor,nagy csörgés,kattogás a blokkbol(elég csunyácska vot) és inkűbb nem kockáztattam,hivtam ismeröst,jogy jöjjön értem kocsival Aztán még tolhattam a találka helyig vagy 2-3km.t a motort.....
Kb ennyi volt a k....a mai napban Amennyire lehet vigyázok a motorra,+ ápolgatom,és mindig összejön valami szarság haver meg lese szarja a motorját(se egy légszürö mosás,a sár hetekig szárad rajta stb..) és az ö gépének soha semmi baja
Kezdem lelkileg feladni........
már nagyon rajta vagyok a témán gecóó...kimentük tesztelni a gépet meg az új gumikat....nagyon pöpec....rajtolgattam 15 percet aztán mentünk vissza csinálni a többi gépet
cső skacok
most értem haza
eddig csináltuk a motorokat
úúú gecijó lett a matricázás...de elfelejtettem gépet vinni és csak telcisvel cisnáltam képeket..de nincs meg a kábelem...
most erre mit mondjak.....és ezt nem is csak olvastam, hanem mondta egy srác is a pályán, aki szokott arra endurozni, hogy azt a részt mostanság kihagyják inkább......
Dobogókő környékén? ahol minden tele van kis utakkal, és midnenhol utak mellett kivágott fák vannak kupacokban? És nagy mezőgazdasági gépnyomok mindenhol? Na ott tényleg a motorosok ártanak
Hé baz valaki nem tudja melyik a gépem?
Legalább ez lett volna a legnagyobb baj a mai napon......Aztáne gy kis jó:mentem gerre 250exc-jével(jó gép,tetszik) aztán mehettem másik haver 2napos tc 450-es huskyjával(na ez mégjobban tetszik
Kb ennyi volt a k....a mai napban
Kezdem lelkileg feladni........
szal ma korán fexem
most értem haza
eddig csináltuk a motorokat
úúú gecijó lett a matricázás...de elfelejtettem gépet vinni és csak telcisvel cisnáltam képeket..de nincs meg a kábelem...