Hallod spy14 lökjél egy msn címet msot visszaolvastam a pechsorozatot ismerös nekem is ilyen volt 2 héttel ezelött aztán ott ha akarod elmesélem mi történt velem! És hogy mi sült ki a dologból!
Nem tuti az a csörgés azt akkor tudod meg ha szétszeded addig meg hiába tippelgetsz nekem se jött be a tipp! De ha alsó tügörgö ment szét az nem két forint lesz az tuti! Abban meg Ádinak igaza van hpgy ha inditgatod véletlenül megadja valami magát akkor még nagyobb kárt csinálsz vele! Sztem hagyjad told le a szerelőhöz szétszedi és meg is látjátok mi a baja! Én ezt tettem kb 2 hete
n ebaszogasd... a gyűrű lesz a szar.. vagy a tűgörgő.. ezek nem olyaan vészesek árban... de nem indítsd be mert ha törik a gyűrű szétküldi a hengerfalat is...
meg szar érzés,hogy soha nem tudok 1röl a 2öre lépni magyarul,ha van egy kis plusz pénzem(amit most jelen esetben vagy nadrágra vagy egy jo adag olajra szántam) mindig elmegy valami kurva javitásra tudom,hogy ez költséges sport ezzel tisztában voltam/vagyok....de legalább nyárog várhatott volna,mikor dolgozok és van pénzem,ergo nem kell a motornak 1-2honapot pihenni,mert most szerintem az lesz
mit kellett volna írni?
látod bazz..ezt mondom..semmit nem fog az agyam
előbb pl elfelejtettem hogy kajálni akarok....
na mind1
megyek lefexem
Remélem nem hozok rátok szégyent...meg magamra se
Drukkoljatok bazeg
csaoooooooo
öszintén....nemtudom nem is angyon halgattam,mert csak akkor inditottam be mikor szerelö megkubizta és alig vártam,hogy leálitsam de holnap megfigyelem,mert van az utszában egy autöszerelö gyerek,de ért a mocikhoz is(meg neki is van egy yz450f)aztán meglátjuk ö mit mond mindenesetre,a nagy rakás szarban egy kis jo hir,hogy a hengerem jo
nemértek hozzá,de szerintemis gyürü lesz,mert hüylén fogalmaztam,alapjáraton halaccik,hogy kattog valami mikor 1-2 odahuzopmm akkor csunnyában kattgo lényegen nem változtat7belefogok dögleni
látod bazz..ezt mondom..semmit nem fog az agyam
előbb pl elfelejtettem hogy kajálni akarok....
na mind1
megyek lefexem
Remélem nem hozok rátok szégyent...meg magamra se
Drukkoljatok bazeg
csaoooooooo