Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én még élvezném is... béna fakabátok drz vel terepen el nem tudom képzelni hogy utolér egy 80 as vagy annál nagyobb crosst terepen azzal az ólommadárral
nem tom... ha nagyon meg van feszítve a lánc egy idő után kinyúlik... én se szettet vettem a cr re mert a fogaskerekek jól voltak.
hát ez cummi
CSő mindenki!

Egy kis érdekesség Ma tudtam meg hogy, ahol élek (Nagykáta), a rendőrség vett 4 quadot+2drz-t a terepmotorosok ellen tiszta gáz mindenki szopni fog a környéken, ha nem tud ellógni én meg most akarok cross-t venni köcsögök
miért lett volna rosszul beállítva?
sose huztam meg nagyon, de minden motorozás után nyúlott
parillánál vettem 12-ért azt mondták erősített, de egy fos
nincs most lóvém egy teljes szettre, cserélni pedig ugy kéne
bár a fogaskerekek jók
vagy rosszúl volt beállítva és azért nyúlt meg
csak szép sorban vedd ki... de sztem felesleges. idő kérdése és meg fog nyúlni újra... vegyél vmi jót, cz did, iris, renthal...stb
hali!
Szerintetek a láncból, ha kiveszek 1-2 szemet az ugy működik?
3 hónapos geci lánc úgy megnyúlt hogy nem tudok rajta spanolni! és már veri a hátsó gumiról a bütyköket, de nem ugrál
ja.... bocs
jobbak már nem járnak
nem mentem ma suliba.... dolgozatok
elég gyengfe volt tegnapi teljesítmény
üdv
ja jóreggelt
Bimbike!Csak akaszd ki a 2 rugót és lecsúszik a kipufogó... nem kell csvarozgatni
hát tudok menni szerencsétlenkedni,igazából még csak hengert szedtem szét,de van am blokkhoz robbantott könyvem ami kb 120 oldalas szóval csak összehozzuk
de henger is elég :P
sziasztok nem tudtok egy gilera rc 125 ös blokkot?
Hát most van 1 kis cash-em úgyhogy ha kell akkor az még belefér!
csanaki

ha szétkapod a hengert akkor ujj tömités kell alá azt ugye tudod?
Oks köszi!
OKs de az xt enduró a tied meg versenycross és 80ccm az meg 125 nagyobb az átmérö én is most cseréltem olyan 6 ezer körül volt de az enyim egy gyűrűs versenyhenger sztem a tiedben is az van!
Én úgy tomhogy 2 van rajta!Haver most cserélt az Xt-n Prox 12000 volt neki