Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na egy kis reklám
ki nyomatta ma?
canabisfenyő
gecc ma is küldtem pár km et a dt be.... holnap lesz egy 100 as karika az tuti.. vagy több
Bone szárá more!Én élek és virulok,és te?
Ha esetleg valami növény mágus is lenne köztünk,akkor segithetne
Milyen fajta fenyö lehet ez?
szpáj siratja a mociját
szevasztok morék!

mi a hejzet? spy hol va? mi van vele?
és zoozee?
sisakot a fejre, ujjakat a billentyűre.. és indulhat az offolás
na akkor indíts
itt vagyok:D NYOMHATJUK
miez a pangás.... teljes felújítás meg átrendezés volt a garázsomba... így 4 motor tudunk egyszerre szervizelni ha kell csak még el kéne rámolnom mert minden a földön van... majd holnap
arbeit emberek
helló!
huhh ma erdőben majdnem elcsaptam egy őzet , megyek későn vett észre gondolom, aztán kiugrott elém és megállt ilyen még nemvolt, aztán fékeztem és szépen elcsúsztam mellette!
biztos neki se esett volan jól, meg nekem se, aztán elpucolt!
Szevasztok emberek. Elég gyenge a hsz szaporodás igy lehet kihalunk.
Hát ez nemsok
Sziasztok!
Videó kötelező! Inmédiátli
Hali sárdagasztók!

Látom volt verseny vasárnap nyáregyházán!Meg voltatok is páran!Gratulálok az eredményekhez!A mams.hu-n április 8.-ra van kiírva most akkor lesz vagy nem?Légyszi aki tud valamit írjon!
ezexerint most egyre több tájvédelmi területet hoznak létre, hogy nekünk semmiképp sem legyen jó
Ezek a faszoknak már sikerült lefoglalni egy quadot azt azért el tudják kapni Meg egy csomó területet most nyílvánítanak tajvédelmi területté szóval ahol eddig mociztunk onnét pusztulás
Nah megjöttem........
Na mentem is dolgozni csáó
Na szevasztk.Hál istenek itt mifelénk még nincs ilyen nagy rohamozás.Csak skoda oktávia van meg egy niva ucagumikal
egy rometet vagy simsont talán