Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

se dt se cr tököndöföm magam
már jelentkeznek az elvonásitünetek
várok a rohadt alkatrészekre
Csá. Má aszittem, totál magamban beszélek, mint egy idióta
most ha szemét lennék, akkor azt mondanám hogy vidd ki a barátosnénit és veressed....de nem avgyok szemét igy nem mondom.... CR hogy van amugy?
bazz kéne má veretni pályán
Ha szerencséd van és jól megcsinájja, akár egész sokáig. Ha nem, első alkalommal szétesik. Sajna ilyen is akad
A kocsmáros, ahol ittunk menet közben, aszonta, hogy ő valami erdész, vagy mifene. Meg hogy szójjunk neki, ha falopást látunk a környéken, egyébként meg csapassunk nyugottan. Kellemes élmény. Végre egy jó arc is van
Üdv crossosok!Azt mondták hogy tesznek a hengerbe persejt meg prox dugoval 55 ropi lesz!Ez reális ár nem?Meddig fogja birni a persej!Ja meg 3-szor lehet furni!
Egy nagyobb placcon konkrétan szét volt b@szva az erdő. Van egy völgy, ahova beleburogatták a fákat. Meg az endurónyomba is, természetesen. A sok sitt meg széthagyva mindenfelé. Csak gratulálni tudokaz elkövetőknek
én is tervezem hogy jövöhéten lemegyünk kőszárhegyre
de még meg kell dumálni az öregekkel
de ha megyünk akkor zsír
ha ti is jöttök,akkor mégzsírabb
Nem sok!?
Nyomom a melót,mint atom.Havernál tetőt fedtünk ezen a szép napos szombaton.Úgy leégtem mint a rák
Holnap némi meditatív weekend,és hétfőn ismét irány a tető.
Jövő hét végére terveznek a mieink turnét Kőszárhegyre,hogy rágyúrjanak a versenyre.Nem jöttök le kicsit poroszkálni?Ha az időm engedi(és a párt is úgy akarja)lemegyek én is velük egy kicsit eszetlenkedek,de csak azért mert tetszik a pálya.
Addig no motorozás.Csak és kizárólag szellemi rákészülés,és szervizelés.
Na mára húzok. Kicsit lógnak a szárnyaim.Nem volt egyszerű a mai napom,úgyhogy tünök aludni.
Csőváz mindenkinek.
hali szecsu
mijapálya?
Sziasztok!
Van valakinek olyan ismerőse akinek van eladó hátsó kereke és balos hűtője eladó (1990-honda cr 250)? Előre is köszönöm a segit.
Szasztok! Iggen csúcsot verettünk ma a szeretett erdőnkben. Kicsit rövid lett sajna, mert elszakadt egy kuplungbowden. De ismét rájöttem, hogy a motor olyan mint a nő. Lehet nélküle élni, de nem érdemes...
de lehet! "Csak szakszerűen használva!"
Amúgy hellósztok
A leg keményebb mégis hogy "Nyugalmazott gépészmérnök tulajdonostól"
Ezt nem igen lehet űberelni.
szal igazam van vagy igazam van
jobb mint a azt irnám hogy csak endúrózásra használt...
endurózás kicsit durvábban tönkrebassza a motort mint a crosspálya....szerintem
jah az más
ja
Azt kellet volna írni terepen nem használt
volt egy yz250 hirdetés
csávó irtam hogy jó állapot
csak hobbi szinten használt
nekem van kép amotorról,20 méteres asztalt tolja át vele az arc
Hát de a versenyek is általában vasárnaponként vannak