A kocsmáros, ahol ittunk menet közben, aszonta, hogy ő valami erdész, vagy mifene. Meg hogy szójjunk neki, ha falopást látunk a környéken, egyébként meg csapassunk nyugottan. Kellemes élmény. Végre egy jó arc is van
Üdv crossosok!Azt mondták hogy tesznek a hengerbe persejt meg prox dugoval 55 ropi lesz!Ez reális ár nem?Meddig fogja birni a persej!Ja meg 3-szor lehet furni!
Egy nagyobb placcon konkrétan szét volt b@szva az erdő. Van egy völgy, ahova beleburogatták a fákat. Meg az endurónyomba is, természetesen. A sok sitt meg széthagyva mindenfelé. Csak gratulálni tudokaz elkövetőknek
Nem sok!?
Nyomom a melót,mint atom.Havernál tetőt fedtünk ezen a szép napos szombaton.Úgy leégtem mint a rák
Holnap némi meditatív weekend,és hétfőn ismét irány a tető.
Jövő hét végére terveznek a mieink turnét Kőszárhegyre,hogy rágyúrjanak a versenyre.Nem jöttök le kicsit poroszkálni?Ha az időm engedi(és a párt is úgy akarja)lemegyek én is velük egy kicsit eszetlenkedek,de csak azért mert tetszik a pálya.
Addig no motorozás.Csak és kizárólag szellemi rákészülés,és szervizelés.
Na mára húzok. Kicsit lógnak a szárnyaim.Nem volt egyszerű a mai napom,úgyhogy tünök aludni.
Csőváz mindenkinek.
Szasztok! Iggen csúcsot verettünk ma a szeretett erdőnkben. Kicsit rövid lett sajna, mert elszakadt egy kuplungbowden. De ismét rájöttem, hogy a motor olyan mint a nő. Lehet nélküle élni, de nem érdemes...
szal igazam van vagy igazam van
jobb mint a azt irnám hogy csak endúrózásra használt...
endurózás kicsit durvábban tönkrebassza a motort mint a crosspálya....szerintem
de még meg kell dumálni az öregekkel
de ha megyünk akkor zsír
ha ti is jöttök,akkor mégzsírabb
Nyomom a melót,mint atom.Havernál tetőt fedtünk ezen a szép napos szombaton.Úgy leégtem mint a rák
Holnap némi meditatív weekend,és hétfőn ismét irány a tető.
Jövő hét végére terveznek a mieink turnét Kőszárhegyre,hogy rágyúrjanak a versenyre.Nem jöttök le kicsit poroszkálni?Ha az időm engedi(és a párt is úgy akarja)lemegyek én is velük egy kicsit eszetlenkedek,de csak azért mert tetszik a pálya.
Addig no motorozás.Csak és kizárólag szellemi rákészülés,és szervizelés.
Na mára húzok. Kicsit lógnak a szárnyaim.Nem volt egyszerű a mai napom,úgyhogy tünök aludni.
Csőváz mindenkinek.
mijapálya?
Van valakinek olyan ismerőse akinek van eladó hátsó kereke és balos hűtője eladó (1990-honda cr 250)? Előre is köszönöm a segit.
Ezt nem igen lehet űberelni.
jobb mint a azt irnám hogy csak endúrózásra használt...
endurózás kicsit durvábban tönkrebassza a motort mint a crosspálya....szerintem
csávó irtam hogy jó állapot
csak hobbi szinten használt
nekem van kép amotorról,20 méteres asztalt tolja át vele az arc