Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyarapítani
akartok
hsz-t
ezt a hülye értelmetlen hszt remélem törlik, unom már hogy csak
és má ezt a számot hallgatom 1 órája NP : Aljas Kúszóbab - Itt az én időm [00:17/02:41] [-|---------]
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááá
a legjobb ez már a 2. tengely.... de ha összeakadok a Szatyinával elverem a tengelyével
nem lehet igaz... asszony se ír má fél napja...... minnyá megyek a spejzba
küld fel postán
kibaszott primermeghajtótengely úgy kettétört a 3as 4 es közt mint a picsa
ha nagyon tutit akarsz és pályán nyelezed végig tehetsz 1:33 masat is bele ...........de az 1:40 től se lesz baja főleg ha jó minőségű olajjal kevered !
hát nem érdemes új hengert venni mert 150 biztos van de lehet több is ......amire ez elkopik addigra már rég másik motorod lesz!
40-es keverék is jo?
Gyere ádi vid az enyémet csak hozzál bele henger meg dugot!
az jó
ádinéni mi baja a motorjának?
Köszi zoozee!Akkor nem érdemes venni uj hengert ugye mert az kurva drága!És milyen az a jo minöségü olaj?Mert én tts-el megyek!
ÍGY HAMAR BE FOGOK CSAVARODNI
ugye ugye....kellet neked megvállni a fasza usd villás romettól....nekem megvan még
lehetőleg crossal
VKI DOBJON MEG EGY MŰKÖDŐ MOCIVAL
térkép nekünk endúrósoknak....haverom küldte és azt mondta mindenhol jó de legjobb afrikában!
az jó dolog
szeva

olyankörül van az ára kb. nagyjából mindenhol, olyan 22 a dugószett /amibe nincs benne egy 2500 forintos felső tűgörgő / a többi a persely
a munkadíj esetleg ha benne van akkor rendesen jó az ár....vagy szar minőségben készül el

ha tisztítod lelkiismeretesen a levegőszűrőt és rendesen olajozol rendes olajjal akkor sokáig bírja egy évig tuti nem kell hozzányúlnod az biztos...... még viszonylag sok motorozás mellett se !