Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keress rá googleban hogy motorbontók... van egy oldal amin fenn van az összes bontó összes elérhetősége
valaki belinkelt itt a múltkor asszem xlzx egy bontót ahol voltak fotók a cuccokról és ott komoly telókból volt egy csokor és úgy emlékszem elérhető áron ! de fogalmam sincs hol át kéne nézni aa bontókat amik jelen vannak a neten ...de ez nem is nagy bontó volt hanem valami kicsinyka
dede! de én itthon leszek
nem tudom....
na megyek pancsikázni....
Érdeklődnék a Gánti 21 az nem munka nap?
csöcs... Mihu szokott rendelni künnről
Gyuri multkor linkelt 1 et.... 2 pár shova teló volt... 50k 1 pár
na huztam, ja tegnap kinnt voltak a rendőrök gántnál, de nem a motorosokat cseszegették..... azt mondták azért nem szolnak ha a bányába megy a mocizás....
Hali emberek.
miért?
mélyrepülésben az endurocross topik
ő nincs csak vidit csinaltunk de az is fos lett.....
mostanában sok az új fórumlakó de hol van pl : mx77, 1000ccm ?
Sziasztok!

Van valaikek tapasztalata erről a rendelésről?

http://www.midwestactioncycle....
üdv zoozee!
Kellene egy kis help! Emlegették , hogy te szerelsz mocikat. Honnan tudnék korrekt áron beszerezni showa 45 -ös telószárakat , vagy komplet telót? Segítségedet előre is köszi!
na mind1, nem kerget a tatár
ménem mondtad neki hogy nézzen körül neten hogy mienek vannak utánna mondjon véleményt....

sztem a crm ed annyira lelakott mint az én exDT m aminek csak a karbantartója vagyok 6 napja.. semennyire
ha így lenne, nem is zavarna.....
jól megkaptad főnök
nem, körvonalazódni látszott egy RM, de aztán mégse....mondjuk azt hogy délibáb volt, érdekelte volna crm emg ráfizettem volna vmenyit, az ember megnézte a honda képeit, majd ugy vélte ez nem az amire gondolt, kicsit le van pukkanva(egy szo mint 100 ugy véli nem törödök vele)......
a kormányba nincs beleirva,hogy hány mm-es?
csá....ma egy szerelö ismerös 250-es husqvárnájával csaptam pár karikát ahhoz képest hogy 87-es évjárat,elég szép eröben van 1-2-3-4ben van rá lehetöség,hogy az eget bámuljam csakhát futomüve=a nullával
miért?......... nincs meg a motor?