valaki belinkelt itt a múltkor asszem xlzx egy bontót ahol voltak fotók a cuccokról és ott komoly telókból volt egy csokor és úgy emlékszem elérhető áron ! de fogalmam sincs hol át kéne nézni aa bontókat amik jelen vannak a neten ...de ez nem is nagy bontó volt hanem valami kicsinyka
na huztam, ja tegnap kinnt voltak a rendőrök gántnál, de nem a motorosokat cseszegették..... azt mondták azért nem szolnak ha a bányába megy a mocizás....
üdv zoozee!
Kellene egy kis help! Emlegették , hogy te szerelsz mocikat. Honnan tudnék korrekt áron beszerezni showa 45 -ös telószárakat , vagy komplet telót? Segítségedet előre is köszi!
nem, körvonalazódni látszott egy RM, de aztán mégse....mondjuk azt hogy délibáb volt, érdekelte volna crm emg ráfizettem volna vmenyit, az ember megnézte a honda képeit, majd ugy vélte ez nem az amire gondolt, kicsit le van pukkanva(egy szo mint 100 ugy véli nem törödök vele)......
csá....ma egy szerelö ismerös 250-es husqvárnájával csaptam pár karikát ahhoz képest hogy 87-es évjárat,elég szép eröben van 1-2-3-4ben van rá lehetöség,hogy az eget bámuljam csakhát futomüve=a nullával
Van valaikek tapasztalata erről a rendelésről?
http://www.midwestactioncycle....
Kellene egy kis help! Emlegették , hogy te szerelsz mocikat. Honnan tudnék korrekt áron beszerezni showa 45 -ös telószárakat , vagy komplet telót? Segítségedet előre is köszi!
sztem a crm ed annyira lelakott mint az én exDT m aminek csak a karbantartója vagyok 6 napja.. semennyire