Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja...de psszt mert kitörlik a hsz eket
Észrevettétek,hogy mindjárt 50ezresek leszünk?
Dehogy pártoltam át hozzájuk...nemvéletlenül van Enduro motorom1.....2.A Májertopicot annyira sem méltatom,hogy bemennyek oda ......De elnézést mindazoktól akiknek a lelkébe gázoltam
ne rám nézz nekem van
Főleg ha nincs jogsi
ja... ha forgalomba megy az ember az fáraszt agyilag
sokat fetrengesz a földön
engem is csajom állandóan fáraszt meg ismerősök is hogy miben fáradok el motorozás közben....hát miben bazz? geci sokat kell figyelni,meg minden,azért nem olyan könnyű
Kicsit késő van!
Én is meek na csá jó8.
na lassan lépek aludni
POnt olyan kerekei vannak mint az rg-mnek, egyébként tényleg sokkal könyebb aszfalton menni
VEGA!

Mi a retek ez? ? ? Majrécsík killer XD egy képed alá írtad, átpártoltál a másik táborba? ? ? ?
Bár igaz az egséz sportmotor.hu nekik szurkol ,de ezt nem vártam tőled.
Szevasztok Fijúk-Jányok!

Nah véget ért a locsolkodós szezon, én is megtértem nyugodt kis hajlékomban. Végülis kocsival mentem locsolkodni, többnyire szabályosan vezetek autót, erre egy faluban tötyög előttem egy 0,8as matiz. Gázra lép, záróvonalon előz. Mikor megelőzöm, már ugrik is ki elém a lámpás világító mellény pók.... . Nah mondom fakereszt, mikor közel értem megnyugvásomra szolgált ,hogy "csak" határőr" . Persze azért elecsetelte a helyzet komolyságát, (gyorshajtás, záróvonalon előzés) de mivel jogköre nincs megbüntetni, az iratok megnézése után el is engedett.
A szívinkfarktus kerülgetett, mivel szeptemberben fog lejárni a priuszom, szóval bekaphatja az összes rendőr őre!

Más: Zéé mikor lesz factory racing? nehezen alakulgat, gondolom már várod mint a messiást. Sajnos még nem volt időm megnézni a DR350et amit annak idején linkeltél nekem ,csak sajnos nincs msot keret rá, elment a sok pénz a qrva uccai motorra. Köcsög állam ,ilyen illeték, olyan bizotsítás, amolyan eredetvizsga bla bla. Hízik tőle az állam . Szóval most pénzt gyűjtök és szezonra egy kis DR350 vagy vmi jo kis jószág, mondjuk egy 250 2T valami, szigorúan smkp biztivel .Tőlem nem kap több lóvét a mocskos állam. Sajnos a vállam nagyon gyenge, a mindennapi élethez elengendő, de cipelni, húzni erőltetni egyáltalán nem tudom még. És sajnos az endurón meg igencsak igénybe van véve...Az uccai meg tolókocsi nugdíjasoknak, nem is tudják mi az a motorozás, el se tudják képzelni mi az,hogy motoron elfáradni, fáradtságtól felborulni, motortól leizzadni, motortól izmoknak bedurranni. Sajnos most én is ezt a nyudíjas tábort erősítem egyenlőre, bár nagyon szeretek kirándulni, lassan motorozva csodálkozni a tájban.

Siki, te meg hirdesd mindenhol a gépet. A helyi aprós újságban, neten: használtmotor,-ok, motor,motorpiac, .hu kon hirdesd. Aztán már csak várni kell, ugyis eljön aminek jönnie kell!
Lesz még duma?
Ja bocsi azt nem irtam marha pőri + kb 6 karton sőr. sackb sőrt 8-an ittunk.
én közben ittam.... meg ettem 3 nagytányér babgulyást
Naon kemény túra volt de 11-től hajnal 3-ig ugy hogy most estére már jó erőbe vaok.
nem tom... direkt futottam végig hogy a motoron majd bírjam a kiképzést
Ja ja tegnap be álltam a sőrtől mint állat és még éllek. Szal akkó most már erősebb vaok?
De a focitól meg izom lázam van, akkó hogy is van?
a talpam megkapta... az első 2 órában olyan csukában fociztam köves talajon aminek lukas a talpa.... szal a talpam ko... utánna még 2*4 óra gyors kajálás után... reggel 7 kor kezdtük
ami nem öl meg erősebbé tesz
kifutottam a belem.... ha már nem jók a lovak
állóképességnövelés----