Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ilyen az enyém is, csak a színe más. Meg a tejjesítménye, ezexerint
nem nem... csak tippeltem... gondoltam mint egy cross, kb annyi lehet....
szerintem nem,nagy cucc a benya mellé dobni az olajat +2perc
pixu,csak nem innen
szedted az 56 lóeröt?
Pedig bitang módon megy, az tuti. És sztem is főképp a kipu miatt. De a különolajzás nem rossz hosszú túrán, amikor tankolni kell menet közben.
a különolajzást énis ledobnám a picsába
hm....ezek közül a kipufogo ami dobhatott a teljesitményen de az meg nemhiszem,hogy annyira nagyon sokat dobott volnra rajta
Rajtszámtartó, cross-sárvédő, lámpa helyett, kipurendszer, különolajzás leugrott, ilyesmi hirtelen. Az enyémben még a katalizátor is benne van, biztos nem előnyére változtatva a teljesítményz
A kdx nehezebb. Ez nincs 110 kiló se. És még velem is úgy megy, hogy nemigen maradok le a DRZ-ktől. Pedig a csapatban nincs több ilyen nehézsúlyú pilóta
cross cuccokat?pl?
Van egy cimbi, aki felrakta az övére a crossos cuccokat. Na az az RMX még az 525-ös KTM-mel is állja a sarat. Bitang módon megy
kiprobálnék egy rmx-250es gépet megy ugy vajon mint egy 250exc (2 t) vagy egy 250-es kdx-et.
gerrének volt kdx250 és azt modnta nem ment ugy mint az exc,szoval szerintem a kdx kb 1szinten van az rmx-el,csak mert ha mene ugy még a 2ö közül valamelyikbe bele is vágnék
nemám, de mégis Ladó, WR kell
nem is rossz....
Valóban, sztem is, olyan 45-50 paripa között lehet, több nem. A kipuja is uccai verzió, nem a crossé. Alig van hangja
nekem az előző tulaj 36-ot mondott,mert elvileg folytás nélkül ennyi a wre (márkaszervíz szerint is) , de az eretiségi papírján 25KW, vagyis 34LE
nem tudom , kérdeztem....
szabi a husqvarna neked hany paripás?
56 nyiha? na ne viccelj,nem becsülöm le az rmx-et,de a b----s életbe nincs 56le,szerintem olyan 47 környékén mozoghat
Sztem kevés terepmotoros van, aki nehezebb nálam. Pláne, aki siratón is képes felmenni
Na, dobj egy cementes zsákot még pluszban a moccra és indulj. Nem lesz eccerű, igaz?
végre életjel....
Az RMX kicsit könnyebb...
ehejj... csak nemtudok hozzászólni