Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én benyomom a májerekhez!
húúúúú kaptam jó cuccokat.... anyám megbolondult jó értelemben
Ja, ez a kétütemű dízel. Ilyenről hallottatok már?
Megbaszhatod a gépedet!
csőőőőőőőőőőőőőőőő
estét emberek!
A Szergej becenevű M62-es dízelmozdony hasonló, csak ott Roots fúvóval töltik a hengert, így jobb a hatásfoka. Meg nem szívószelep van, hanem résvezérléssel működik a hengertöltés. De a kipuja úgy emléxem, rendes szelep (nem power).
holnap lefényképezem, ugylátom csak én lepődtem meg, ti tudjátok
Sőt, összeszámolva ez volt a 3T. Szívás, munka, kipufogás, és újra
Igazából valami középút. Szelepvezérlésű volt, de minden főtengelyfordulatra esett egy robbanás. Ezért inkább 2T.
szerintem 4t volt, de a gázmotorban egyet értünk...
Szasztok, jó a kérdés. Hát olyan 2T féle gázmotor volt az első. A felső holtponttól lefelé mozogva a dugó beszívta a cuccot, olyan félúton lefelé berobbant, majd felfelé kikűtte a kipuszelepen. Sűrítés nem vót, ezért szar hatásfokon működött.
Hello
nem jön vki holnap Sümegre versenyre? HOLNAP ÉN IS RAJTHOZ ÁLLOK ÉLETEMBEN ELÖSZÖR! Ugyh mindeki soritson nekem!
szerintem 50es évek elött nem is nagyon volt még 2t, amaerikában 1920as években meg már kompresszoros v8asokkal mászkáltak
trabant előbb volt nem, akkor szerintem 2T
első belső égésű motor 4t volt, és ha jól tudom ráadásul gázmotor , na mind1, a 2t a modernebb dolog
én majd csak holnap...
4T volt hamarább ez tutteer
Szia,sztem mindenki elment bulizni
Estét
Nem túl jó hely, bringások is szívesen felkeresik ezt a helyet, én is hetente 2x kb szoktam erre járni, de eddig ügyesen elbújtak
na én mentem bratyómékhoz...
aztán lépünk 3ashatárhegyre illegalpartyra....minimal,goa.....zöld,gomba,papír
na léptem
csaóóóóó
www.illegalparty.hu
hmm..jó kérdés.....
találós kérdés.....
melyik az újabb fejlesztés? 2T vagy 4T? kiváncsi vagyok ki mit mond holnap ha érdekel vkit lefényképezek kis történelmet