Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csütörtökön kapok vmi igazolást aztán utána okmányiroda és akkor 23-24.e körül meg is lesz
mé csak jövő héten? jah télleg ma nincs okányiroda
átmentem... jövő 7en lesz jogsim
inkább halgassatok zenét
http://www.youtube.com/watch?v...
ok... ha bennevannak akkor talán tok hozni... de nem hiszem... kb 40 %
nem tom.... még semmit de a ma reggeli levelén felhúztam magam.... és csak gyűjtöm az embereket ha helyzet van akkor tudjak hozni
és te is motorral mennél? a cr rel?
és ugy napközben mikor lennne?
de majd szolj hogy mikor lenne és akkor lehet öszetok szedni egy bandát...
nem tom... még haverom levelezik vele.... de nekem már kezd elgem lenni
és mikor?
még jó.... személyesen akarom megrugdosni
SZTEM ODAMEGYÜNK A CÍmére...... ha nem akkor haverom anyja ügyvéd és neki is vannak ismerősei ott
és te is ottlennél?
van pár de hol akartok vele találkozni?
és csodálkozott hogy lepatkányoztam a levelembe... mondtam hogy majd azon fog csodálkozni ha találkozunk és köszönés helyett úgy pofánbaszom hogy eltörik az állkapcsa
vannak motoros haverjaid mert beígértem a srácnak hogyha estig nincs a számlán a píz.... 15 mocissal nézek le hozzá
ugye mondtam hogy haverommal businesselünk dvd k kel.. ez az egyik vásárló
halod ádi igy huztak le téged vagy ezt csak másoltad?
kül veszprém ittvan nekem 20 km re
de ez kiez?
ezt a részletet a fórum fejeseihez írott levelemből copyztam ki...

télleg nincs vkinek kedve lejönni velünk veszprémbe... és megagyalni
vagyis haveromet....de van benne pénzem
2,5 hónappal ezelőtt vásárolt tőlem pár dolgot 45k értékben. Nem fizettett előleget azt akarta hogy mivel ő továbbadná a cuccokat és már megvannak a vevői 2-3 nappal rá utalja teljes összeget a számlámra.
Megegyeztünk hogy kedden megy a csomag pénteken kapom a pénzt.
A csomag megérkezett. Pénteken sehol a pénz. Kiderült hogy 2 hetes edzőtáborba utazott és megbízta egy barátját vagy nem tudom hogy kit fizesse be a pénz....
Ezekután nem lehetett elérni... 2 hétig. A pénz egy részét 30k t a visszautja után 1-1,5 hétre kaptuk meg... A többit még mindig nem. Szal 2,5 hónapja nincs meg a teljes összeg.
Szal buktunkk a társammal rendesen az üzleten.. Ezekután épp tegnap írta hogy kipótolta az összeget... A maradék még mindig nincs a számlán.Barátom írt neki hogy scannelje a bizonylatot és nem baszogatjuk tovább. ""Ki az aki elteszi egy bizonylatot egy utalás után"" volt a válasz.

Ez úton szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy mindenki saját felelőséggre kössön üzletet vele... Nyilvánosan nem hajlandó találkozni. Telefont nem veszi fel... Egyedül levélben mer komunikálni.
na bazzeg... leírom hogy akarnak lehúzni
http://www.sulinet.hu/ikep/200...
tegnao ez a szinész ott volt a partin..lufivala kezében meg sörrel...és gecire bevolt baszva