Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igaz
nya további szép estét ....by by
olyan minta hajszáritóra szerelt bírósíp
mondom régen nem voltak hosszu távon jok, de állitolag az ujabbak( mai fejlesztések), faszák lesznek...,d e azért nem lenne rossz, kisebb fogyasztás, nagyobb teljesitmény...
Nem vszínű, mert a bolygódugattyú élei kopnak el,és úgy szűnik meg a kompresszió
Rx-7esben turbósvankel van ha hallottatok még jó motorhangot....uhhhh 450exc akrával fasorban sincs
Mag alig van alkatrész benne. Ez a két előnye van. Több nincs. Csak hátrány
ott nem müködhet a nicasilozás?
Eccer próbáltunk elindítani egy régebbi, tán MX-8-at, vagy mi vót. Csak akkor röffent be, ha két akksit sorba kötöttünk, és gyorsabban tekerte az önindítő. Ha beindult, akkor már szépen járt. Csak elindulni nem akart simán. Hát, nekem ennyi tapasztalatom van a Wankelről
de állitolag meg tudták oldani a kopás problémát, vagyis van rá vmi ötletük asszem
Legfőbb előnye hogy a le fel dugattyumozgást nem kell forgómozgássá alakitani ....hanem egyből forgómozgás
1.3as Wankel motor az rx8ban 231 ló....nem pite...
De forog 10000et és zabálja gyárilag az olajat 1000km 1 liter gyári előírás...
M44? Az tán a Csörgő? Nemtom, istennek hála, má évek óta nem kellett vonaton űnöm.
van egy cikksorozatom a wankelről.... de iylet nem olvastam hogy kuka..... biztos hogy vegyék
én is.... azzal mentünk osztálykirándulásra... vagy az vonat vót?
Valami Mazdában van Wankel az tuti. De ha elkopott a motor, akkor kuka. Ő a Wankel
kajak abba az van? bah... durva
én szoktam mozdonyozni ...desiro...m44...szöcske...stb
Jah wohl maestro..
JA ABBAN AZ van... má képben vagyok
Nézd meg ahsznaltauton....
Rx-8as mazda?