úugy hallottam egy 600 xt-s srácot vágtak meg, mert természetvédelmi területen ment, meg a blokkrol vagy vázről le volt csiszolva a száma....
a másik akit elkaptak , na neki meg nem volt jogsija asszem....
de érdekes, mert mi nem rég voltunk lennt, kb 1 hete.... és ott voltak más mocisok is, akik beszeltek a kintt álló rendőrőkkel, és azt mondták, hogy a bányába mehetünk, cask ott a környéken a hegyekbe ne, meg mezőn ne mert azt nem szeretik....de nem is igazoltattak akkor senkit, inkább az autosokat állitgatták félre.....
Visszakértem a szakadt alkatrészeket!
Kaptam egy halom csapágyat, szimeringet, két tengelyt ("primer" "szekunder" :) ), két fogaskereket, 3 lépetető villát, egy dugót, két gyűrűt, HAJTÓKART, főtengely középső darabját, a tűgörgőket, meg még pár apróságot (tömítések, o gyűrűk, stb..). Sztem most az egész blokk új! Ja meg hegeszteni is kellet. Nem gyengén van körbevarrva a kihajtástengelynél a blokk. Majd küldök képeket!
Sziasztok! Van egy Honda MT5-öm kéne hozzá kormánycsapágy, de a motorboltban nagyon elszomorítottak . "Sajna ehhez nem tud alkatrészt szerezni" . Ha valaki tud ilyet valahol, vagy bármilyen megoldást azt kérem ossza meg velem. Előre is kössz.
Csá emberek.Na ma eljutott egy szerelöhöz a blokk,és rosszakat mondott Dugo,hajtokar csere Multkor kishapsi szerzett lacinak vacsi uj hajtokart a cr-be.
Szoval ha valakittudna uj hajtokart 25ös kx-be a boltitol jobb áron,akkor nagyon kérem szoljon
Elöre is kösz....
Sziasztok! Amikor utoljára írtam ide , akkor a gánti bányára figyelmeztettem , hogy hétvégén skalpot szednek majd a yardok . Vasárnap be is keményítetek a rend őrei és 2 embert le is kapcsoltak. Hallotatok valamit erről?
a másik akit elkaptak , na neki meg nem volt jogsija asszem....
de érdekes, mert mi nem rég voltunk lennt, kb 1 hete.... és ott voltak más mocisok is, akik beszeltek a kintt álló rendőrőkkel, és azt mondták, hogy a bányába mehetünk, cask ott a környéken a hegyekbe ne, meg mezőn ne mert azt nem szeretik....de nem is igazoltattak akkor senkit, inkább az autosokat állitgatták félre.....
Kaptam egy halom csapágyat, szimeringet, két tengelyt ("primer" "szekunder" :) ), két fogaskereket, 3 lépetető villát, egy dugót, két gyűrűt, HAJTÓKART, főtengely középső darabját, a tűgörgőket, meg még pár apróságot (tömítések, o gyűrűk, stb..). Sztem most az egész blokk új! Ja meg hegeszteni is kellet. Nem gyengén van körbevarrva a kihajtástengelynél a blokk. Majd küldök képeket!
http://www.midwestactioncycle....
Szoval ha valakittudna uj hajtokart 25ös kx-be a boltitol jobb áron,akkor nagyon kérem szoljon
Elöre is kösz....
mivan mostanába nagyon rászálltak arra a helyre?!
két szar, további képek