Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ádi
te levelezőn csinálnád a mamit?
Dehogy is. 1.6Millát befüzetett
FASZ TUDJA... előtte volt egy k3 as kx 125 je... eladta... befizette az összeget és most 20k fizet havonta
hát az off orad napon, mindegyik motorrol hiányzott vmi, meg az összes idom ki volt fehéredve+a 85 ös nek az egész farok idom+nyulvány hiányzott. pedig ott homokban estek.

akkor mi lesz most a tököli aszfalton?
100 évre vette fel a hitelt vagy mi?
ja de megint más hogy van saját motoros és ha hazamész akkor megjárathatod....

aki ilyeneket szerel annak általában otthon is van vmi méregzsák
elvileg semmit nem kell fizetned, egyedül aktm csinálja igy hoyg a sérüléseketet nem kell kifizetni, vagy megvenni a motort.
összetöröd elnézést kérsz és kész. oszt a szervizben majd megcsinálják a KTM hungária számlájára.
ENYI.
legalábbis eddig igy volt, de aszem most is igy lesz.

2T sm nem lesz kitn tudomásom szerint.

a 690 lesz kint a 950 sm, super duke, adventure, meg a fsz tudja még. az öszes aszfalt moci kint lesz.
Minden évba hajtogatnak össze motort a tesztnapokon vagy ez ennyire szerves része?
persze.. gondoltam... de több az esély rá ha odajársz... és a mami elvégzése utánra gondoltam.

meg igazából maszekban szeretném nyomni.... vagy majd kiderül.... vannak nekem is ismerőseim
Hát ja gondolom.Engem azért nem igen érdekel most a motor mert itt nincs senkinek és igy nem idegesit
Én megyek. Lesz kint valami jó kis 2t supemoto mint két éve?

Szerintem a SuperDuke lesz összehajtva először.

Ilyenkor ha valaki összecsukja a gépet akkor mit kell fizetnie? Van casco a gépeken vagy mi van?
igen LAci baszott szar, de ettől még szarabb az mikor a napsütéses hétvégén a cross motor hangra kell, és kinézel az ablakon, és a bátyád haverjai jönnek és mennek motorozni 4-5 fős csoortban. Te meg csak állsz az erkélyen.
Na ez a szar.
Ezé írtam hogy yamaha...De nekem Kátéem..
ja de ha dolgozol... már tudsz venni egyet hitelre... haverom a 450 es wr jét (18 éves) hitelre vette... havi 20k.. ezé dolgozik suli melett a mekiben
De nem volt KTM a gépek között
azért nem egészen ugy megy hoyg a MAMI ba ilyen mellet ütöd el az időd.
szar ezt mondani de be is kell kerülni ilyen helyre. több osztálytársam is mondaj hoyg nem csinál mást, csak olajat cserél a gsx r ben.

nekem szerencsém, volt, mert a motomix/motomax, és elég sok emberrel összehaverkodtam, és a Holdonner Norbi, megkért hoyg menjek neki szerelőnek a versenyekre.
Azért szar kishapsi hogy ilyen gépek mellet dolgozol és nincs az ember garázsába egy kettö. Engem bosszantana
Ymahza powa forevvver amúgy Ktm
yzf
Pssszttttt én csak megsugom hogy yamahát vennék.De ez egyáltalán nem számit csak ugy hopzzátettem.
nabazz igen...akiket szponzorálnak.... ezé megyek a gépészmérnöki melett a mamiba.... hogy ilyenek melett üssem el az időm
Ebben igazat adok neked sok idösebnek sem adatik meg hogy ilyen gépröl álmodozon.
Ha van rá mód akkor yzf450!
De crf se lenne baj
Hát igen