Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze, toljad!
Vannak képeim egom endúróról érdekel itt valakit?
ELADÓ A DT-M!
nehogymá meghaljunk
csőgáz
uraim lpéek, me menni köll a lányé, me végzett a meloval.
majd még lehet este leszek.
egyszer kimegyek az ilyenre.... röhögni
értettem főnök
a haverja meg 125 ös nsr el volt, neki a térde fordult ki mikor magára huzta a motort (125sx) mire az egiyket elvitte a mentő jöhetetett vissza. .
há honnan lenne nekem olyan fiatal kocsim, 84 es a drága, csak nagylökös van rajta.
és 90es évjáratú, vagy csak nagy lökháritót raktál rá?
de volt olyan is, hoyg a nagymellü gyerek kijött a 125 ös öreg gilera rc vel. és gondolta hoyg megüli a 125 sx et. a mentő vitte el kulcsscont törésel.
mindegy tesztelgessenek csak az ilyenek, legalább lesz kis sikerélményem ahogy előzgetem őket bár tudom hogy " nem verseny, hanem teszt" Majd a végéről igyekszem indulni, legyen bőven előznivaló..
a 2 es az enyém, de az 1 est is mi épitettük. amolyan egymás elleni harc.
hallottam már iylet.... r6 meg 525 picit más kategória.... az 525 re nem ülsz fel sörhassal meg nagyseggel
1-es vagy 2-essel mész te?
tavaly, a nagymellényű gyerek leszállt az r6 ról, hogy ő majd megy az 525 el, az első kör utánn kiállt, de nekem kellet leszedni a motorrol, mert remegett a lába, az alkarja meg ugy elfáradt, hoyg nem birta megtartani magát.
2374 hajrá
bár off de azért :Tököl
hát nem tudom én még senki motorját nem basztam össze.... sőt a sajátommal se tanyáltam... de ezekszerint vannak állatok
MÉG NEM TUDOM... ha felvesznek a gépészmérnökire akkor valószínű igen... ha nem akkor nem
akkor törésre fel...
Majd jól beöltözök és lenullázok 3 gépet, legyen már szar napja másnak is

ÁÁÁÁ nem, ilyet nem tennék. Tesztnapokon olyan madár gyökérpálcák vannak, hogy néha csodálkozok hogy merik a szervezők ráengedni a motorokra...
jah értem
akkor 6-7 kilót befizetett ...akkor ugy elképzelhető a 20ropis törlesztő
nekem csak a kocsi van mint méregzsák, de az jol teljesiti a szerepét.
a bmw feliratnál már a második vonalkázás telt meg