Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jönni nem jön mert már rég itt van a boltba , csak termékszerkezetetváltok asszem/ha összejön/.... és így gondolkodási idő gyanánt 48 órára felfüggesztettem a factory projectet.......
Hello
zoozee mikor jön az faktori részing?
CSŐŐŐŐ. láttátok a csolnoki vidit?

Csolnok MX by ÉN :D
Na megyek kicsit dolgozom
Ja különben szevasztok
Én élek igaz gyengélkedem mert tegnap beittam az arcomba egy kicsit
mi a zsír meghaltatok?
Üdv!én úgy tom hogy 50, 65, 85, 125 fog menni
akkor simán csak a bányánál lex...ha látni az utrol Vki innét jön majd?
illa berek, nádak erek, a motorosok jó emberek!
Jó ez a zene, olyan kis nyugalmas.
Nah most se nyertünk
A magyar focit má csak temetni kell.( de jó mélyre) Majd a motorsport fellendül
Nem tom, még nem indultam soha. Tavaly voltam, és idén is csak azért hagyom ki, mert költözünk.
Egyébként ahogy egerfelől jössz Gyöngyösre úgyis látni jobbra a porfelhőt
theo és kösze ...
nem de haveromék majd tudják...amugy mennyi a nevezési díj?
pályát
Nyakat!
Visontán a kelet kupa 28-29.-én lesz!
A pályár tudod hol van?
Figyuzzatok már egy olyan kérdésem lenne: hogy az ápr.22-ei Visonta motocross versenyről bővebb infot hol kaphatnék?És ez csak junior kupa...? Mert tavaly is volt ott verseny de akkor nem csak junior....elég fontos lenne!Előre is köszi mindenkinek aki tud segíteni! By: elissa
na igen...
más fórumon is beírt vmi természetvédő ürge meg is kapta,üljön be a bokorba és fotózza a szemétkihordókat ne az íróasztal mögül védjék a természetet,sőt a vaddisznókat is bírságolják meg mert széttúrják a védett növényeket,itt nemolvastam végig mi volt a témaindító de biztos vmi okos megint
kösz a megtisztelő jelzőt,lehet kicsit tényleg el kellene gondolkodnom rajta de sztem élőben nem annyira durva,lehet a képen az oldalidom eláll ha lejjebb húzom eltakarja a kipuf elejét,meg erőteljes robosztus az első fele is a gépnek kimondottan erős fart ad neki,itt egy sötétebb tónusú kép itt most nemlátszik az oldalidom alatti rész,sztem annyira telt erős a blokktól az eleje hogy illik egy ilyen far,vagy nem...
részemről téma lezárva...nem erre valo ez a fórum...csak akkor a motorosokat sem kellene folyton piszkálni...hanem először felmérni az ügy sulyosságát...sztem
nem az ...mért lenne...csak vannak ienek akik azt se tudják hol tartanak
ez úgy írod mintha vmi tiszteletreméltó kitüntetett emberfeletti érdem lenne a felső 10000-hez tartozni,
találtam egy Feró szerzeményt ez az 1 ami bejön tőle,sztem kimondottan terepmotoros muzik
http://www.youtube.com/watch?v...
zozee-nagy igazság van benne...én is tudnék mesélni...a sok elszenvedett kárrol...amit nem a motorosok okoztak,nak...és sokkkal sulyosabbak...én pl probálom azért ovni a környezetem...nem dobálom szanaszét a szemetet, csemetéket ültetek...csak mikor a barom állat xyz társadalom letördösi...meg kilopja...akkor zzz.... ....meg kissé idegesítő hogy a csilli-villi bömösből kiszáll egy öltönyös uriember az erdő szélén...és zsákjábol kiüríti a szemetet-és még ezek nevezik magukat intelligensnek...meg ienek tartoznak a felső 1000hez...persze tisztelet a kivételnek!Nem megbántani akarok ezzel senkit...csak nya...de saját szememmel láttam...ha nem siettem volna odamenetm volna az uriemberhez és megkérdeztem volna hogy gondolja...persze nem csak az ienek hordják a sok szemetet az erdőbe...ugyh...pfff....elég gáz a helyzet!