Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy vadhúst lopnak mázsaszámra naponta amit környező éttermeknek jópénzért eladnak !
tarvágás az erdő ...egy facsemetét se ültetnek ...az emberek meg súlyos pénzeket fizetnek a fűtésért ezek meg milliókat lopnak szabadon! /akkor hadd menjek egy kört néha én is a mi erdőnkbe /
és a mellig érő lkt nyomok az nem talajerózió fokozó? persze a bakháton a meg csurog belőle az olaj literszámra és a niva nyomok ...etetőnél lövöldözés.. esetenként részegen ill. mindig...néha egymást is lelövő vadászok ...csapdák, hurkok, ketrecek/amibe befogott állatok aztán német vadász elé tolják a páratlan egyedeket és felveszik a sokezer eurót /ami gondolom nem érkezik meg a kasszába/ ....szemétlerakások erdőszélén ...mag a fasz túristák is olyan szeméthegyewket hagynak maguk mögött , ja és inkább élő fákat döntenek az ösvényre sok helyen , hogy ne bírjál motorrral elmenni ............ilyenekről miért beszélnek ezek az agyalágyult vak zöldek ...hát szó szerint nem látják a fától az erdőt a barmok !
na ha ennyire közös a minden magyar ember erdeje akkor én mivel más hasznot nem húzok belőle és az én hasznom eltörpül az övék mellett úgyérzem jogot formálhatok ily módon én is arra , hogy néha bizony megyek egy kört a pilisben........mondjuk normálisan próbáljuk ezt tenni nem a túristák között egykeréken 100-zal......de nem azért mert nem bírnánk csak mert addig úriembernek kell maradnunk míg a másik is úgy viselkedik !
de szerintem a normálisabb motorosokkal abban a pillanatban lehetne beszélni arról, hogy tegyék le motorjaikat amikor ezek a fent említett ezerszer károsabb dolgok is eltűnnének a mindenki erdejéből!
de ez még egy okosnak se jutott eszébe...se a sorrend se a károkozás mértéke se semmi értelmes ...hogy is juthatott volna eszükbe............
Ilyet nem szabad venni, rongálja az erdőinket , vegyél inkább zsukkot és lopj fát az erdőből az környezetbarát
jó reggelt!
van egy eladó jó állapotú ktm 525 exc 2004 .....minden rendbe van vele........csapattag a srác ...lehet endurózni egyből vele kötségmentesen!
szegény
NA ÉN mennék de nem hagynak
Bocs a telefon minőségért, de a telefon, az telefon.
Imhol vagyon az szakadt alkatrészek vala:
ja ha lopott az nagy gáz
de biztos valami gáz van vele
én most a 600-650 es endurokat nézem... akarok egy ilyet a cross mellé.. tudnék vele rohangálni és olcsóbb mint egy xt
annyááád ez rohadt olcsóó!
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/136157
geci lassan írj aa videót..... lett vagy 8 perc
én épp görnyedek a teló előtt Dani meg Orki nézik.. az Aprilián Gyuri (xlzx)....

A fehér jézés nagyállat Faisst
az tuti
Na lépek dögleni...holnap korán meló....Jó éjt mindenkinek!
kiput megcsinálni normálisra és sztem karaj! Nekem akkor is tetszik
Meg asszongya szereted a nagy nyomatékot..? 250es négyütem vazze letépi a karod:)
Igen én is néztem ,de az idomok tetszenek rajta nagyon
Atyaúristen bazzzeeeee Valamelyik nap itt a forumon is volt egy ilyen vazze ez nem igaz...Hár hogy lehet ilyen izlésficama valakinek?
kész van gyerekek... minnyá tolom fel
Szörnyü az a kájhacső!
link
hmm csinos