Nem 525-re gondótál? Azzal én is mentem, egész kezes jószág. Még lehet, eccer veszek egyet. Ezek után nekem is fura vót a négyötvenessel kapcsolatos történet. Hát, még ha belegondolok, hogy én is nézegettem a vasat, pedig én nem tudok annyira...
Én mentem sima 425 excvel, az se volt kutya, de nem mondanám, hogy kezelhetetlen! Szédítő volt terepen 120-al tépni negyedikben! Be is szartam rendesen, amikor az orára néztem!
Képzejjétek, egyik cimbi vett egy 450 EXC S Ramon edisönt. Oszt két hét múva visszavitte a kereskedésbe, mert nem bírt vele. Pedig amatőr versenyeken is jól szerepelt a srác, prímán kerózik és nem ellenfél neki semmi sirató....
Akkor tegyél rá egy XXL karbont, hogy tényleg elhiggye. Bár ahogy ezek a husonötösök lépnek, nem feltétlen maradnak el sokkal az uccai haccázasoktól. Fogyasztásban meg magasan verik őket
Mér? A tiéd is huszonötös? Nagyobbnak gondoltam a kép alapján. Bár Igaz, a Rallyról se hitték el sokan, hogy csak ekkora. De kevés szebb hang van annál, amikor egyhengeres kétütemű pörög fel, és eccer csak nyit a póver
vagy egy rendszámos crossmotor
csak 450 sx s ramon
Valaki nem tud Nyíregyházán olyan szervizet ahol hengert is perselyeznek?
Üdv mindenkinek