Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazze, az a motor mit keres ott?
Az bizti, hogy a KTM nem annyira jó mint amennyire NARANCS! Mindenki vegyen suzukit, mert az jó! :D
Woww fasza! Egyet szerezz nekem is!
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐD.
zoozee remélem látod a motor szinét.
Milyen jol indult a napom....van egy uj carbon kipuffom Nya mien?
Na 1.7 valamaennyiér az annyukkal kisérletezzenek....Ménem tuggyák gyáron belül letesztelni...
Evenx,a 2t GasGas nagyon eltalált gépek,a 4t még nem forrta ki magát,csak kisérleteznek bár az egyik barátomnak az van és a csatik szétcsuszása okozott némi gondot de megtalálta a megoldást!Egyébként a KTM nem annyira jó mind amenyire drága!Sztem!
Igen, az utolsó fótó!
tompi jó csóka lehet... megy a mumusnak neki zx 636-tal úgy kell helikopterrel leszedni őt ....japók hogy nézhetnek mivel triálozik a fiú
Nem sámli genya...
atis38 erről a mumusról beszéltél ?
morgen! ma munkaanap van nemszeretném ha valaki motorozna

" nagy mumus fotók "
Valószinü az én motoromat szieszta időben rakták össze vagy nagyon bevoltak baszva nem tom...Mindegy Kájtéejem forevverr meg az összes japán
A suszter maradjon a kaptafánál. A gas gyász maradjon a triálnál ,abban tényleg komolyan jók!
Én nem értek a gyász gyász gépekhez, de hallani már hallottam én is egy smást, persze negatív volt az is. Viszont szidni nem fogom ,mert nincs jogom, gerrének annál inkább
Amúgy elvileg jó komponensekből van összerakva, de a TM is ilyen. jójó aztán szijjelhullik egy idő után.
na cső jo éjt.....
még mindig senki..?:
ja röviditett orák....
addig beszelgetek magammal..... holnap suli, töri doga, tiszta jo...
na midnenki alszik, fasza
de valamelyik spanyol motrokba van valami japo teknika is nem? mintha régről vmi rémlene
A fiat gyárban már kialakították azt a technologiát, aminek az a lényege, hogy a gyártás során olasz kéz nem ért a motorhoz! Spanyolok is hasonlóan felületes népek. Tehát ezt átvehetné a gas gas is!
ggg: gas gas gerre
na jó én is lépek, mert holnap is kell menjek!
csaó