Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát aki milliomos
na minden gyökér vegye be a gyíkomat ! akinek inge vegye magára!
Van vezetékes telom is,és sok sok emilcimem!
Áhh azért nehogy mááááááááá............................
Összeesküvés elmélet befigyel?

Ha meg véletlen igazad volna akkor Tiszteltetem a jelenlévő begyöpösödött agyú csak rendőrnek jó személyeket

Az év poénja:

2 rendőr beszélget az egyetemen..............
ezért most a mobilodat fogják innentől kezdve lehallgatni tudok ezer buziról aki csak olvasgatja a fórumot infók miatt /persze tisztelet a kívételnek akik ártó szándék nélkül teszik ezt , de én olyat nem ismerek /
tudom,azt figyelik,hogy hová mennek sokan!1-2 émbert nagyon nehéz megfogni,de ha eluralkodik a káosz,20-ból 2-3 tutti bukik!
Én is úgy gondolom hogy sok hibája nincs.
Sőt sztem 6 éves korához képest kifejezetten egyben van
A legjobb az egészben hogy normális emberekhez került ahogy elnézztem a Ricsi vigyáz rá
midenképpen atis ! hidd el aggodalmam nem alaptalan
Zoozee majd szoljatok ha mentek!Persze telefonon!
kicseréltem néhány hete berúgókartengelyt és frankó a gép !
Hi!

Hát a 2001-es YZ nagyon tuti.
Az új természetesen még jobb, könnyebbnek érzed (mert az is) , jobb a rugózása, erősebb alulról és felül is jobban megy.
Na most ezek a dolgok nem feltétlen az évjárat különbség miatt vannak, inkább azért mert 1 új motor az új motor
A lényeg az hogy nekem a régivel se volt bajom az újjal meg végképp nincs
(régebbi YZ-nek csak a berúgókarja ment szét erről zoozee tud érdemlegeset mondani)
persze hogy tetszik a bánya ...jövünk le motorozni valamikor nemsokára ...
most meg kocsiért voltunk lent várpalotán és útbaejtettük a bányát
2804
Aham ha jól emléxem pont ilyen volt az is
jaja mert ütközet közben megbetegedtem meg mikor lennt voltunk a hülyegyerekje videozott és megtelt a memoria... nem volt erőm törlgetni....
de hh lejöttetek? és tetszik azért a bánya?
akó holnap hová tőrűnk be? . . . .
miattad
látod pixu nem csináltál fotókat ...le kellett ugranunk gántra .....miatad van ez az egész
nem rossz hanem krossz motoros
jól van csak a videókon ezeket mumusozzák...... de ezek bár a fotók nem adják vissza rendesen jól néznek ki de nem nagy beszarás tényleg ...az az első jobban néz ki de szerintem fel lehet rá menni
már szervezzük a turnét értesítelek mikor támadunk ...de lehet magánba kéne erről bugyborékolnunk mert a zsaruk meg a wamzer köcsögök akik csak olvassák a fórumot/ mind elmebeteg / szerintem itt kamilláznak az éterben ki mit ír/nem lehet nemi életük/ ....... meg az ilyen netes helyeken szerzik az infót !
Aki a virágot szereti,az nem lehet rossz motoros...vagy mi?
de az egyik a mumus, vagyis a kicsi mumus
és a kék polos sem az?
Ez nem a mumus egyik se!
az én telefonomon csak ennyi kép volt holnap leszedem bobbyéról a többi mumust !