Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor már legyen az amivel az alienek írtak , és azzal felirva egy egyenlet
Az tuti. De a legnagyobb áltudomány: a fogaskerekek szilárdságtani méretezése
szia nikk! miért adtad el motorod ...melyiket?
Erről tudjátok mi jutott eszembe?
én a hieroglif írásmódra szavazok...aztán azon lehet agyalni és fejtegetni
Az mindig könnyen megy!
Ennél má csak a differenciál egyenletek a jobbak. Valaha tanultam ilyesmit, hát mekkönnyebbülés vót elfeledni a tudományt...
Nem nevet! Én csak tényt közöltem!
Nem kirőhőgni!Leírom ennek a marhának hogy milyen motor és hogy fel van spécizve,de erre nem gondoltam hogy még hozzáír hülyeségeket!Nagyon ősszevesztem vele!Leéget egy pancser aki azt se tudja mi a hasonloság két csillag-villás közőtt!
Azt látom, hogy jól halad az ügy, má csak valami kétezerre vannak a májerok. Hadd jelentsem ki büszkén, hogy néha én is hozzájárultam a növekedéshez.
...
na nekem az megy, meg bonyolultabb feladatok is mennek, dogákba mindig a végén baszom el hogy pl: 2*3=5, vagy 2+2 az 5
Vagy estleg másodfoku egyenletben meghatározhatnák! Azokat imádom!
Akkó kűdök egy hangulat jelet. El kellett adnom az egyik moccom.
Jó. Köbgyök vonás esetleg?
nikk,nem kell olvasnod,csak néha küldjél egy hangulat jelet,és akkor tudni fogjuk kogy eppen milyen nepod volt!
Mert mi olyan inteligenesek vagyunk, hogy ránézésre összeadunk. Szóltan már, hogy esetleg gyakorolnánk a kivonást is, meg nem ártana ha mondjuk hányadosként irnák ki!
Akksi KURVA JÓ! BESZARTAM! Már sírok!
mert mi csináljuk hetente a legtöbb hsz, és ezért nem szeretnek
Szasztok! Tuggya valaki, miért ez az egyetlen topik, ahol számrejtvény a hozzászólásszám?
, ez kurva nagy
Kicsit ideges lettem!
A honlap készitő srác...sztem még nem is látott cross moccor!Moat hivtam ahogy megláttam mit tett velem!
akksiját nehéz volt kicserélni atis?
2068