Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

le is szarom őket...
Szard le a sok okost. Én a látottak alapján elindultam volna a bal oldalán a nyomnak, aztán olyan középtájt átvágtam volna rajta keresztbe jobbra... Ha jól emléxem. Én felfelé szeretek egyenesen menni, amennyire lehet. Akkor nincs kecmec, csak húzni kell neki bitang módon. Kivájt nyom nem jó felfelé, pláne ha kanyarog. Lefelé még hagyján. Ezt nem monták az okosok?
így van, pedig a hülyéje csak élvezetesebbé teszi a terepet ezzel helyenként
jaja jól tolja
további szép estét crossördögök léptem....by
Kidönti az egyenesben is. És tényleg SOHA nem lehet ész nélkül menni, mert nem biztos, hogy ugyanaz fogad, mint legutóbb. Legtöbbször én is csak megmosolygom a sok csírát, aki azon fáradozik, hogy ne tudjunk továbbmenni
hát télleg nem...sokan fikáztak miatta...de kiváncsi lennék hogy mire mennének azok
Jó, én sem vagyok "MINDEN SIRATÓ SZAKAVATOTT ISMERŐJE". De az tuti, ha meredek, totyogva nem mész fel. Vagy van lendület, vagy nincs semmi. És az a kacskaringós mély nyom biztos nem eccerű. Felfelé nemigen lehet szlalomozni. Meg gyorsítani se nagyon. Nemtom. Meredélyek vannak felénk is. Vannak nem eccerűek is. Erdő mélyén, bokáig agyagos sárral. Meg fák is erre-arra. Ahhoz képest ez elsőre nem tűnt túl bonyolultnak, de tényleg nem mindíg adja vissza a videó a valót
értem én, ismeretlen helyen már csak azért is óvatosan kell mert erre most az a hobby a sok fasznak hogy kanyarba ki dönti a fát....monyuk emiatt ismerős helyen se lehet menni mint az őrült....
igaz nem értem miért jo, mert ahol nem lehet átmenni a fán, ott kikerülik(jük) a ződbe, vagyis a fa miatt kell lemenni az útrol....na mind1 alacsony a kerítés mint tudjuk
ez méglazább....
http://youtube.com/watch?v=pJs...
kedvenc mc
Persze, de ne arra gondojj, hogy mi nagyítóval motorozunk. A szokott pályánkon semmi szükség erre. CSak ha esetleg máshová megyünk, de akkor se túl sűrűn...
azért mert a nyom mellett tele volt gödörrel
és azért nem megyek neki lendületből
mert annyera meredek az eleje,hogy ha nekimentem volna 2es nyélen akkor kb előreestem volna mert olyan mintha egy falba mentél voltna bele...csalóka a kép
nagyon laza
jaja
supermotonak alapból semmi értelme
olyankor előre engedem a bátrabbat, ha nincs bátrabb akkor valóban a megnézés következik nálunk is
Főleg akkor tanácsos, ha a növényzettől nem láccik, milyen a talaj. Lehetnek-e tuskók, kövek például. Mer azokon mocskosat lehet esni
van benne vmi, csak én pl lusta vagyok hozzá én általában bízom a szerencsémben
Semmi baj, csak az első pillanatban láccott, hogy nem fog felmenni. De egyébként ilyesmi velem is elő szokott fordulni
Egyébként ha nekem elsőre necces egy hely, meg szoktam nézni gyalog, motor nélkül. Aztán eldöntyük, hogy legyen
nem is azért mondtam, nem változtat semmit a dolgon, de szntem itt még nem rég volt meg neki a jézé, ez lehet enyhitő körülmény
Attól még tartom amit írtam....
a srác maga Faisst
jó éjt
Jó, de mér így ment neki a srác? Lendület nélkül, benne a mély nyomban, mikor mehetett vóna mellette is....