Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt vaok.
kösszi, ja jo éjt mindenkinek én is megyek
Hát, szerintem is jóccakát
A 173-as oldalon találod. Gemes múltkor grillezésen volt. Aztán váltottunk pár gondolatot és szunyálni mentem. Mint most is lassan
Jóéjt
gemessel mi van?
Itt az oldalon a videók között. Asszem ezres gixert ereszt a csávó hajmeresztően
hol lehet ezt a klippet befigyelni?
Más. Láttátok a "Veretés" című örökbecsű klippet? A hideg kirázott tőle, ahogy háromszáz közeli élménnyel veret autók között. Nekem is volt speed moccom, csak 260-at ment, de nekem az is rohatt gyorsnak tűnt, még a forgalommentes elkerülőn is. Na, a csávó rendesen lefikázza a sarazást. Remélem, lassan temetik. Nem rosszindulatból. Csak úgy
na lépek én is aludni,mert már bekómáltam
Mert azé valljuk be, amatőr szinten nem biztos, hogy a sebesség a lényeg. Csapkoggyon a segge, túrja a sarat, így szép feljutni a dombra. A Dakaron mostanság nem fogok indulni
Köszi.... Érdekes, bár lehet, hogy 10%-kal több tudás is pótolni tudja azt a kalap pénzt. Azé eccer kipróbálnám
Öt ló elöl, ötven hátul

A rendszer titka a váltó felett elhelyezkedő hidraulikus szivattyú és egy hidromotor
Csá! Azt má rég akartam tőled kérdezni, hogy honnét ástad elő azt a 2wd-s yamiszter képet. Ezt mostanság gyártják? Úgy emléxem, a 90-es évek elején kísérleteztek ilyesmivel. Bár nem teljesen vágom, mitől jobb ez pl siratón felfelé, amikor nincs is súly az elején... Csak bírom a technikai őrültségeket, de ennek én se látom túlzott értelmét. Van neki?
Akinek kell szervízkamion
ja és írjátok tele a topikot!
majd szerzek még és elküldöm....na csákány!
az
lehet, hogy összefoglaló volt
na srácok én lépek
mert álmos vagyok vazze

jó éjszakát !
jaja- nézegetem 1x - ebből sosem elég

a legjobb az a svéd verseny 92-től a motorok 90 % Husqvarna wr/wre
szabi filmeket megnézegetted? tetszettek? küldjek még ha lesz?
ja aha tudom akkor még délután voltak a versenyek
ez már több éve volt (GP500)

lünyő-t nem láttam