Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

index? minek? van 12db,4 gizgázos 4 gyári 4 a kis rxen ja meg a dlen is van 4
oda bezony... http://www.vancamper.com/ap1.j... ilyennel kezdte anno Jani,azért a design kicsit hasonló rxéhez
nem mondtad miért nem csörögtél rám vazze ...........vettem volna neked kólát ...vagy indexeket mutattam volna

ide járt a tesvíred
jól mentek a "nagyok" .......de volt egy-két műkedvelő......a pálya aranyos volt de a 80 %-án átmész rajta enduróval....voltak a szűk fordulók meg ilyen csiki-csukis fordulók a hegyoldalba néhány kis sziklával az jó volt . /a profiknak meg még szűkebb ívekről lehetetlennek látszó helyekről kellett ráfordulniuk dolgokra ....az tetszett a legjobban /
nem vártuk meg a végét hamarabb eljöttünk......ja a gépek viszont mind jók voltak ,jól muzsikáltak! kivéve atis38 fordkókuszát
menjetek le ma.... de vigyetek be innivalót meg kaját mert a parkolótól kb. 1 km-re be kell sétálni !
a battai tescónál van a pálya
azt mondtam amúgy h voltam egomba szerdán? Csanaki faterját láttam is sétálgatni.... tesóm ballagott a VJRKTF-ból...
pedig motorral megyek beszélek Aszalóssal remélem és remélem kapok időpontot a karbi állításra...
az jó ...........de nincs időm elmenni, sajna le vagyok maradva mint általában és ma hozom be a behozhatatlant
tudom,Türkisch első lett
alpok adria,kúl lesz. 125ös gp gépek is lesznek meg 2 ismerősöm indul 125 spben
mi lesz ma a ringen amúgy?
tegnap törökbálintról átugrottunk battára ...ránézni triálversenyre ...ma összehajítok egy robogó blokkot délelőtt utána meg családi nap szerintem , mert tudod hétfőtől kevesebb időm lesz!
na mivan má veled? várod a holnapot gyertek ma ringre,zsír lesz...láthattok majd egy igazi supermotot
amúgy jó reggelt emberek!
Kűdd is el. A szemteleneket én is el szoktam zavarni, ha kell, alpári módon. Van egy jól képzett nepper cimbim, az ő dumája, hogy "újat a boltból, szüzet az óvodából".
hát nem tom,nincs hozzá alkatrész se hoztak most 2 ugyanolyan rxet mint enyém(színre megegyezik) 250 és 300 pénz+ regadó...ezek betegek, és azt írják h 96osok közbe meg 93asok
Nálam akik jelentkeztek a jamira mindannyian belekötöttek valamibe. Karcos az idom , használt a lánc, stb. Én meg csak arra vagyok kíváncsi, hogy mégis mit vár egy tizenéves krosszmotortól 350ért? Szalonállapotot? 200ért max egy jó ETZ-t lehet kapni papírokkal, de ezeknek minden sok...a következő amelyik beszól asszem elküldöm a francba
Volt egy 82-es RD yamahám. 2000-ben adtam el nagy nehezen, mert mindenki aszonta, hogy "hűha, lassan húsz éves motor". Aztán semmi baja sem volt különben
Tán el akarja adni és nem csak árulni. Annyira nem veszélyesen olcsó sztem. Majd tízéves vasról van szó
http://www.kepesmotor.hu/husqv... ezzel mi lehet a gebasz?olcsó
nekem exc 450-em van 2 hónapja 50 üzemórával vetttem de egy határ szarrr!
ez odaken a fostalicskának csak már jönne!valaki mondja el nekm miért olyan jó ez a ktm!