jól mentek a "nagyok" .......de volt egy-két műkedvelő......a pálya aranyos volt de a 80 %-án átmész rajta enduróval....voltak a szűk fordulók meg ilyen csiki-csukis fordulók a hegyoldalba néhány kis sziklával az jó volt . /a profiknak meg még szűkebb ívekről lehetetlennek látszó helyekről kellett ráfordulniuk dolgokra ....az tetszett a legjobban /
nem vártuk meg a végét hamarabb eljöttünk......ja a gépek viszont mind jók voltak ,jól muzsikáltak! kivéve atis38 fordkókuszát
menjetek le ma.... de vigyetek be innivalót meg kaját mert a parkolótól kb. 1 km-re be kell sétálni !
a battai tescónál van a pálya
tegnap törökbálintról átugrottunk battára ...ránézni triálversenyre ...ma összehajítok egy robogó blokkot délelőtt utána meg családi nap szerintem , mert tudod hétfőtől kevesebb időm lesz!
Kűdd is el. A szemteleneket én is el szoktam zavarni, ha kell, alpári módon. Van egy jól képzett nepper cimbim, az ő dumája, hogy "újat a boltból, szüzet az óvodából".
hát nem tom,nincs hozzá alkatrész se hoztak most 2 ugyanolyan rxet mint enyém(színre megegyezik) 250 és 300 pénz+ regadó...ezek betegek, és azt írják h 96osok közbe meg 93asok
Nálam akik jelentkeztek a jamira mindannyian belekötöttek valamibe. Karcos az idom , használt a lánc, stb. Én meg csak arra vagyok kíváncsi, hogy mégis mit vár egy tizenéves krosszmotortól 350ért? Szalonállapotot? 200ért max egy jó ETZ-t lehet kapni papírokkal, de ezeknek minden sok...a következő amelyik beszól asszem elküldöm a francba
Volt egy 82-es RD yamahám. 2000-ben adtam el nagy nehezen, mert mindenki aszonta, hogy "hűha, lassan húsz éves motor". Aztán semmi baja sem volt különben
ide járt a tesvíred
nem vártuk meg a végét hamarabb eljöttünk......ja a gépek viszont mind jók voltak ,jól muzsikáltak! kivéve atis38 fordkókuszát
menjetek le ma.... de vigyetek be innivalót meg kaját mert a parkolótól kb. 1 km-re be kell sétálni !
a battai tescónál van a pálya