öröm volt nézni őket .
kitettem egy széket az árnyékba, és olyan volt, mintha 10 perces vigjátékot néznék. volt 1-2 ügyesebb akik jokat mentek, de mikor közéjük került 1-2 kezdő, na ott...
a superdukot eldobta asrác az törésből.
az edventure be gyári szerelési hiba miatt robbant szét a teljese kuplung.
a 950sm et eldobták, azon index meg pár idom, meg lábtartó
a 690 est is eldobták, azonis index idom, lábtartó.
tod a szokásos aproságok.
szerintem ne erőltesd ...de nem ismerem annyira őket akkoriból...volt egy ősrégi ktm-mem 250 enduró 5 percig tizenéve de szar volt ..............állapotilag
siki
felejsd el ezeketa régiket, mx meg a többit, alkatrész már csak immel ámmal van, ami a gyárban porosodik a polcon, csinálni már nem csinálnak hozzá(gyárit) és am van az horrorisztikus áron. asszem a vertex meg hasonlo cuccokbol még lehet hozzá szerezni de nem biztos.
a 97 előttieket nem tanácsos, nem a legjobbak, de az ujjakal is van...
igaz zoozee .
délután még összeirtama tesztnapon keletkező károkat.
super duke 780. ezer+munkadij+első gumi
adventure 320. ezer+munkadij.
a többire nem volt még idő.
szasztok
egy jó kis 520 exc megölhetetlen.
kitettem egy széket az árnyékba, és olyan volt, mintha 10 perces vigjátékot néznék. volt 1-2 ügyesebb akik jokat mentek, de mikor közéjük került 1-2 kezdő, na ott...
az edventure be gyári szerelési hiba miatt robbant szét a teljese kuplung.
a 950sm et eldobták, azon index meg pár idom, meg lábtartó
a 690 est is eldobták, azonis index idom, lábtartó.
tod a szokásos aproságok.
felejsd el ezeketa régiket, mx meg a többit, alkatrész már csak immel ámmal van, ami a gyárban porosodik a polcon, csinálni már nem csinálnak hozzá(gyárit) és am van az horrorisztikus áron. asszem a vertex meg hasonlo cuccokbol még lehet hozzá szerezni de nem biztos.
igaz zoozee
délután még összeirtama tesztnapon keletkező károkat.
super duke 780. ezer+munkadij+első gumi
adventure 320. ezer+munkadij.
a többire nem volt még idő.
gondolom olyan hogy alaktrész nem létezik....azok amugy rotax blokkosok vagy roszul néztem a látást?